Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Мрежата с остри коментари за забавленията на властта: Едните са на война, другите са на кино

Мрежата

Мрежата с остри коментари за забавленията на властта: Едните са на война, другите са на кино

Мрежата с остри коментари за забавленията на властта: Едните са на война, другите са на кино - Tribune.bg
Снимка:

Кирил Петков, Асен Василев, Даниел Лорер, Калина Константинова и половинките им се явиха вчера на премиера на филма „Петя на моята Петя“ в мола. Без маски и навръх рекордните бройко на новозаразените, премиер и вицепремиери си направиха обща снимка за спомен, преди да се гмурнат в културния живот. Това разгневи мрежата, като не липсват гневни коментари. Ето и част от тях:

Виктор Димчев, режисьор

Мрете ли от пандемията?

Имате ли близки, които загубиха живот?

Някой в болница, на командно дишане?

Докато лекарите в Пловдив отдъхват в минутите спокойствие с маски на лица, в София почтените спасители си правят оргии, като тази по време на популярна премиера на филм.

Едните са на война, другите са на кино.

Маските на закрито са ЗАДЪЖЛИТЕЛНИ, особено в мола, в който Кирил Петко и компания са се снимали.

Два свята, единият е излишен.

Недялко Недялков, журналист

Нормално ли е тези клоуни, титулуващи се Министерски съвет, да се изсипят на кино в мола без маски, че и да се снимат? Що за нагла демонстрация на беззаконие, докато народът измира по болниците и докато РЗИ глобява обикновените хора и бизнеси за подобно прегрешение?

Всъщност кои са тия на снимката? Творческият екип на филма? Откъде накъде позират пред плаката, барабар с женичките, любовниците и цялата си челяд?

Ходете на кино, на театър, на опера, образовайте си, но кому е нужно да го превръщате

Хич, ама хич не ми е приятно да гледам как нахилените им физиономии си правят реклама с името на Петя Дубарова от моя Бургас и моята Английска гимназия.

Какво знаят неграмотникът Просто Киро и простоватите типове с него за Петя? Чели ли са стиховете й поне и на какъв език? И в този символ ли трябва безсрамно да се отъркат?

Ходете на кино, на театър, на опера, образовайте се с късна дата, но не го превръщайте в панаир на суетата. Така тъпотията ви лъсва съвсем, вие сте безнадежден случай, егоцентрични ексхибиционисти без капка мозък в празните тикви...

Соня Колтуклиева, журналист

Веселяците се забавляват, ходят си на кино, правят си семейни снимки.

Правилно. Те проблеми си нямат: богати и безгрижни.

… А филмът е тъжен, за рано прекършения живот на едно изключително талантливо момиче - Петя Дубарова, която се самоубива на 17 години.

Даниел Божилов

Новините от днес:

Купуваме някоя и друга подводница, купуваме още 8 изтребителя на картинка, купуваме ледоразбивач, купуваме бронирани машини. За медицинските хеликоптери си знаем отдавна. Нещо да съм изпуснал? Сигурно. Има-няма там едни 10-15 млрд. Кво толкова.

Доходите и пенсиите може да почакат. На мобът пари не му трябват. Ще рупа безглутенови торти и ще пие добавка от моркови.

А за добре свършената работа тим билдинг на кино. Ей тъй, по променено му.

А всъщност тия що не носят маски? Май пак са над измислените си закони!

 


Топ новини

виж още
Актуална тема