Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Мрежата се смее – Репортаж на БСП-тв за протеста

Мрежата

Мрежата се смее – Репортаж на БСП-тв за протеста

Снимка:

Мария Ласкин, Фейсбук

Репортажът по БСП-тв:

Участниците в протеста тръгнаха по кварталните улици на София и започнаха да звънят по домофоните и звънците на жилищните блокове.

Най-вълнуващата част от коментара:

"Това ядоса пенсионер от ГЕРБ, който хвърли от прозореца двулитрови бутилки бира и лимонада за вино по хората."

Лимонада за вино?  

 


Коментари (3)

Ехооо.. Ех, само да имат КЪСМЕТА тъпанарите да ми звънят на мен...ОХ КАК ЩЕ ГИ СТРЕЛЯМ ДИРЕКТНО В ТЪПАНАРСКИТЕ ГЛАВИиии..ЧАКАМ ви ИЗРОДИии..и ЩЕ ВИ ОТСТРЕЛЯМ, ехааа..
30.11.2020 13:50 / Отговор
кесо Сигур на "протеста" са останали саде телефонни измамници и квартирни обирджии и гледат да съчетаят "обществено-полезното" с "приятното". Звънят по къщите на хората белким баламосат някой или да отарашат някоя къща ако установят, че няма никой. Явно това е новата "тактика" на протеста за която разправяха тримата глупаци преди 2 седмици. То и клошарите могат да поканят, санким докато вървят да си бърникат по кофите, "чиста работа".
30.11.2020 14:35 / Отговор
Z Ей, това затъпяването се оказа сериозна диагноза. Прогресира толкова бързо, че ми става жал за "умниците" по площадите. Звънели по къщите на хората?! Много тъпо, но със сигурност може и още. Дерзайте! Толкова псувни ще отнесете от хората на които звъните, както никога до сега.
30.11.2020 16:21 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още