Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Мрежата след обръщението на Слави Трифонов: Защо отказа на Нинова? Ти си на един бряг с Борисов!

Мрежата

Мрежата след обръщението на Слави Трифонов: Защо отказа на Нинова? Ти си на един бряг с Борисов!

Снимка:

След обръщението на Слави Трифонов към Корнелия Нинова, под поста му във Фейсбук се появиха коментари на недоволни от неговото решение. Ето част от тях:   

В политиката трябва дипломация, Слави а не първосигналност. Дори и да си прав начина по който отряза Нинова е само в твой минус.

Слави, ако на теб ти се даде мандат за съставяне на правителство с кои партии ще го направиш?!?! С подобно крайно поведение спрямо потенциален коалиционен партньор друго освен политическа криза и нови избори не ни очаква.

Абе Слави защо отказа на Нинова...... много превъзбуди червените шишарки

Това не е шоу Слави , това е политика. Гледай си чалгата.

Славчо, и на тебе ли не ти стигат парите бе... Ние знаем че си с друга резба, ама да минеш на другия бряг, барем да не беше лъгал толкова народ, че ще се бориш с Бойко

Да, Слави стои откъм брега на Боко!!!Той е и срещу Радев!Въобще Слави се представя за новото лице ама е старото на нещо старо и ретроградно!Важното е да има келепир!

Голяма е разликата между политика и музика. Политиката е идеи и каузи ,а не емоци

Славчоооо, реката има само два бряга , бе ! Сега ли го чуваш това. На единия бряг е Нинова , а на другия Бойко. Като не си на един бряг с Нинова, значи си на другия с Бойко. Аланкоолу , май хабер си нямаш от политика.

Смешен си!! Ако имаш поне малко мозък(в което много се съмнявам) ще престанеш да публикуваш мисли с малкото ти мозъче-или липса на такова

Господин Трифон , все си мислех , че идеята е ЗА бъдещето на България, а не срещу някой. Аз не виждам нищо лошо в тази покана. Ако така я караме пак нищо няма да се промени. Това означава, че и добрата идея не е добра, щом е от другата страна на брега. Нали идеята е в името и просперитета на България ? Или нещо не съм разбрала  

 

 


Коментари (17)

Мравояди от всякъде! Представете си,какви хора живеят около вас! Всеки,който не мисли,като тях е невежа и враг!Това е типично български вариант на демокрация!Аз не харесвам чалгаря,но той има абсолютното право на мнение и не виждам,какво толкова,че не харесвамЕ Нинова!
20.01.2021 15:22 / Отговор
хехе мрежата искала БСП, сега разбра ли се. Ако Трифонов не се ситуира правилно ще бъде разжалван и ще му паднат процентите. Това не е мрежата, това е хибридната мрежа от комунистически тролове, Трифонов скоро ще разбереш кой те "подкрепя" в мрежата. Ще бъдете изядени от тези, които хранехте и отглеждахте заради безпринципни мераци.
20.01.2021 15:51 / Отговор
География 2.0 Защо да има само два бряга на реката, бе неадекватници?
Ами, ако маркуч Славчо е на остров в реката или пък на вдаден полуостров и е ситуиран между Краварката и Баце?
Кво, тогава?
Бе, то много прост народ имало в това Бг, бе!
Четете повечко книжки за да си развивате въображението по-пространствено, бе невежи юроде!
20.01.2021 16:17 / Отговор
Реално погледнато има два бряга - които са против ГЕРБ са за БСП. Въпрос на математика е. Средният бряг трябва да се самоопредели, политическата етика, изисква да е преди изборите, но те нямат такава, затова някои по-тъпи избиратели след 4-ти април пак ще са изненадани и излъгани.
20.01.2021 16:48 / Отговор
Тартаковер Реално има два бряга, както има два полюса, както има плюс и минус и така нататък. Но в политическия живот на днешна България, на единият бряг са днешните политически бандити, които заедно са в парламента и които си играят на управляващи и опозиция, а вкупом докараха държавата до европейското дъно. На другия бряг е съсипания докаран до последно, опростачен и оплетен до гуша в корупцията на управляващите народ.
А онзи, който твърди, че които са против ГЕРБ са за БСП, доказва че е израстнал в здраво комунистическо семейство, или сам е с такива разбирания. Точно от БКП произлиза "девиза" "Който не е с нас, значи е против нас!"
20.01.2021 17:41
.l. Трактористе,прочети най-горе,а не се прави на такъв,какъвто си!Всеки комунист,когато му казваш истината,оглушава и ослепява!
20.01.2021 19:35
оф Тартаковер, жив ли си още, наемен лъжецо. Така не ни липсваше. Не ти ли беше казано, че от математика разбираш толкова колкото и от всичко друго, т.е. никак. Или разчиташ, че другите разбират по-малко и от теб и не могат да събират до 240. Избирателят не трябва да се усети за кой сте го подхлъзнали да гласува ако сте успели да го убедите, че ГЕРБ е най-голямото зло, а не ги тегли достатъчно към БСП . Не и преди да е станало късно.
20.01.2021 21:46
А реално колко простоваци Тартаковери има тука 7-8 или повечко? Много смахнат тъпунгер е тоя червенофилския Таратор.
21.01.2021 01:53
кесо Очевидно за 76 години масирано комунистическо присъствие в България пораженията върху нацията са потресаващи като четеш реакциите на едни червени идиоти срещу казаното от друг червен идиот. Тъжна картинка!
20.01.2021 17:34 / Отговор
Bad Co Не му се сърдете на Слафчу, той само това умее...да залива с помия! Дали ще са ГЕРБ, дали ще е Корнелия, важното е да бъдат оплюти, за да блесне..."Той"!
20.01.2021 20:01
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още