Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Мрежата за интервюто на Цънцарова с Гешев: Безсмислен разговор, нахъсана е, ама бутафорно-семпла женица

Мрежата

Мрежата за интервюто на Цънцарова с Гешев: Безсмислен разговор, нахъсана е, ама бутафорно-семпла женица

Мрежата за интервюто на Цънцарова с Гешев: Безсмислен разговор, нахъсана е, ама бутафорно-семпла женица - Tribune.bg
Снимка:

Мрежата избухна от коментари след интервюто на Мария Цънцарова с главния прокурор Иван Гешев. Едни определиха журналистиката ѝ като "дъно", други бяха възмутени от фиксацията ѝ върху определени фигури, а трети направо го нарекоха "безсмислено". 

От профила във Фейсбук на Стефан Краев  

Принципно не гледам бТВ, защото мутренски ТВ-канали не са ми по вкуса, но защото срещнах доста коментари за някакво интервю с Гешев, реших да направя изключение и да го видя.

Божеее, какво беше това сбъркано недоразумение, което го водеше?

Каква беше тази комична особа, на която нервичките не издържаха, когато Гешев спокойно на всяка втора нейна дума я затапваше, от което личицето ѝ се разширяваше, нослето още по камбовито изпъкваше, а зъбките съвсем се разчекваха.

Чак я съжалих, горката.

Ама и Гешев не беше прав.

Като я вижда, че е олигофренично безпомощна, не трябваше може би толкова ясно да демонстрира, интелектуалното и менталното си превъзходства пред нея.

Все пак е нахъсана, ама в действителност, бутафорно-семпла женица.

От профила във Фейсбук на Борис Марков

След такова интервю, няма никаква причина Цънцарова да остане на екран. Ама наистина никаква. По-некадърно няма кой да го направи.

Изобщо цялата група на фронта с “мафията” сте толкова зле, че след като излекувахте Борисов и го върнахте в професионалния футбол, сега ще изберете Гешев президент. След края на мандата му като главен прокурор.

Звучи ви като шега, но не е, много сте зле казвам ви, чак не мога да повярвам как успяхте да се организирате в общо дело толкова глупави хора.

А за него е достатъчно да вкара три олигарха в затвора, може и в последната си година. И ще се окъпе в народната любов за една нощ.

П.С. С гладко избръсната глава без нито една капка пот, нямаме основание да вярваме, че Цънцарова е ускорила пулса на главния прокурор с повече от 5%. На този фон подмятането за водата е неуспешно дребно заяждане от човек, който изпуска интервюто.

 

От профила във Фейсбук на Виктория Георгиева

Цънцарова - Гешев

- Целият разговор се въртеше около Делян Пеевски, което взе да става доста досадно. Не само в този разговор, в редица други. Силната фиксация към неговата особа е все по-дразнеща и дори притеснителна

- Не по-малко обидно за всички ни е, че според голяма част от родните ни журналисти, най-важните теми и проблеми в страната ни са свързани с кюлчета, Мата Хари и прочее

- Цънцарова за пръв път явно чу, че Васил Божков е олигарх, видимо учудена беше. Виж, за Пеевски (да, отново той) тя беше категорична

- Обръщенето към главния прокурор с: "г-н Пеевски" (да, за стотен път той) беше прекалено елементарно, не знам какво очакваше да постигне Цънцарова. Ако пък стана неволно, отново опираме до фиксацията към Пеевски. Лекувайте ги тези фиксации, де...

- "Ще подадете ли оставка?", така започвал разговора за съдебната реформа. Този въпрос беше повторен, та и чак потретен от Цънцарова (Христо Иванов, ти ли си?)

- "Кой контролира Иван Гешев?" е доста обиден въпрос, който явно целеше да извади от равновесие главния прокурор, но единствено неимоверно свали нивото на и без това скучния разговор, в частност и на задалия го журналист

- Невероятно неприятно е, когато жена кокетничи - било с мимики, било с жестове- с някой, който видимо не я харесва, опитвайки се по този начин да го предразположи. Включително и: "какво си записахте", "какво си нарисувахте" и т.н., зададени с лигаво хилене

- Научете най-накрая какви са правомощията на прокуратурата, в частност на главния прокурор, вместо голяма част от подобни разговори да преминават в обяснения от страна на Гешев какво точно прави прокуратурата.

 

От профила във Фейсбук на Tеодор Михайлов

Освен Държавни предприятия, ДП може да бъде и:

- Другарска почерпка

- Дайте ни пари

- Данчо Полицая

- Димитър Подвързачов

- Димо ПИФ

- Дийпзоун Проджект

- Дийп Пърпъл

- Дъмбълдор Професора

- Доли Партън

- Дискотека Пайнер

- Добрички Панаир

- Дъмбели и Пудовки

- Дик Пик

И изобщо с всеки изминал ден положението става все по-загадъчно.

 

От профила във Фейсбук на Ивелин Николов 

На Цънцарова и на други трябва отдавна да им е ясно, че главният прокурор няма как да раздаде присъди на Бойко Борисов или Кирил Петков. Независимо какво иска дадена агитка от медии, която вика за единия или за другия.

Днес наблюдавах поредния безсмислен разговор с Гешев, от който всеки може да си дръпне опорки, според потребностите.

Съвсем малко разбрах какво иска този човек като реформи. Той на няколко пъти се оплаква от остаряло законодателство, но това не е интересно за медиите.

 

От профила във Фейсбук на Виктор Димчев   

Съвсем доскоро Иван Гешев беше народен враг номер 1.

Две последователни интервюта - това с Полина Паунова и днешното с Мария Цънцарова - показват, че ПРБ е една от малкото държавни институции, които се държат адекватно дори при директен картечен обстрел от журналисти.

Двете интервюта са с продължителност близо три часа общо, а съвсем доскоро Иван Гешев беше презиран, само защото си позволи да артикулира темата "Русия" две години преди партиите, клекнали пред Радев, да осъзнаят истинския му образ.

На този етап Иван Гешев изглежда по-подходящ за образа на герой, отколкото за враг на народа.

Бъдещето и действията му ще покажат дали има ресурс да обърне битката за нормална държава извън политическите дефиниции и тя остане при правораздавателните органи, където й е мястото.

 

От профила във Фейсбук на Светльо Витков

Гледайки интервюто с Главния прокурор Гешев и г-жа Цънцарова си мисля, че журналистиката ни е стигнала до нивото на Перловската река. Като дълбочина:

“Коя е Мата Хари? Кой е Д.П? Кои са олигарсите? Ще подадете ли оставка? “

Вместо въпроси за проблемите в съдебната система, прокуратурата и следствието и пътищата за решаването им.

Безсмислено интервю.

 

  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети