Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Мрежата за куриерските „подвизи“ на Сашо Диков

Мрежата

Мрежата за куриерските „подвизи“ на Сашо Диков

Снимка:

Любо Огнянов, Фейсбук

„Поръчал съм си пица. Сега се чудя дали Сашо ще ми я донесе.“

Недялко Недялков, Фейсбук

„Бедни ми, бедни Сашо Диков... От микрофон на Цветан Василев деградира до куриер на Васил Божков. Прав бях, като ти казах в лицето наскоро - "Свидетели сме на тъжния залез на кариерата ти..."
Всъщност това е ужасен репутационен удар върху цялата "свободна" българска журналистика, която очевидно е изпаднала до положението на обслужващ персонал на подсъдимата олигархия.“

Нери Терзиева, Фейсбук

Да се самоизобразиш като куриер, след като десетилетия наред претендираш, че си журналист. Мъчно ми е, Сашо Загубански...

Олег Ковачев, Фейсбук

„Васил Божков, в стремежа си да унизи Борисов, унищожи и малкото добро, което беше направил на футболен клуб Левски. Сега си навлече омразата на всички левскари, а повярвайте ми, ние не сме малко. Относно палячото, който беше "куриер", който беше изваден от нафталина, за да се подиграе с отбора ни, мога да кажа само, че погнусата ми към него отдавна е стигнала връхната си точка. Само "Левски" завинаги! Сами срещу всички!“

Любо Огнянов, Фейсбук

„Сега разбрах - Сашо Диков не работи в Евроком, а в DHL“   

 


Коментари (10)

Тартаковер "Мрежата" състояща се от няколко платени подлоги на Боко Еднокнижника, се задъхва от пяна и злъч. Не толкова заради "Левски", а защото Сашо Диков(който разбира се е същото влечуго), унижи публично Главатаря. Разбира се от тук изливащите помия, начело със слугата-"собственик", нито един няма ясна представа, имал ли е право Главатаря да се скрие като плъх и откаже акциите. Това как се прави, е категорично пояснено от проф. Огнян Герджиков. Но за нискочелите примати е по-лесно да изсипят гипса от главите си, отколкото да прочетат истината написана от високоерудиран специалист.
13.05.2020 15:43 / Отговор
Немога Нищо да кажа за Божков, но скиорчето Пелтеков се изложи много ,колкото и пари да е взел има нещо по важно от парите казва се ДОСТОЙНВО,но ти отдавна го нямаш !!!!!!
13.05.2020 18:59 / Отговор
Левскар Сашо Диков никога не е бил истински журналист . Не знам как се добра до позиции в някои медии , въпреки престоя си на 4-ти километър . Отдавна беше ясно , че трябва да се завърне там поне за известно време . Пределно е ясно какво представлява споменатия още от времето на реплики от сорта на "Асене върни малко ! " , та чак до култовата "минаваме оттутк защото е по-пряко" . П.С. В последната , ако някой е пропуснал , дължа да отбележа , че въпростният "журналист" смело навлезе в забранена улица , снимайки това си действие и гордеейки се с него !!!
14.05.2020 06:37 / Отговор
Тото Едва ли парите на Цветан Василев са свършили, че Сашо Диков е отишъл при Божков. Но пък сигурно Цветан Василев е разбрал, че от Сашо Диков нищо не става и трябва да намери по-сериозен човек, който всекидневно да ти убеждава, че банкерът беглец е невинен.
14.05.2020 13:44 / Отговор
Иван БГ-журналистика: който и фараон или престъпник да плаща, той поръчва дали Диков или други подобни „журналисти“ от Капитал да носят акции, да пишат статии, да правят протести... това е нашата мила реалност!
14.05.2020 14:26 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още