Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Мрежата за пърформанса на Минеков: Вече имаме нов куриер на „Имаш поща“

Мрежата

Мрежата за пърформанса на Минеков: Вече имаме нов куриер на „Имаш поща“

Снимка:

Назначеният от Румен Радев за министър на културата Велислав Минеков отиде до централата на ГЕРБ, за да връчи писмо във връзка с процедурата по освобождаване на двата етажа, където се помещава партията. Представители на ГЕРБ очакваха Минеков да се качи, но той стоя пред асансьора и не посмя да се срещни с тях. Това предизвика и редица коментари в социалната мрежа. Във Фейсбук се появиха и редица подигравателни картинки към министъра на Радев, оприличавайки го на куриер от „Имаш поща“. Само преди дни Минеков се закани, че в петък отива и изнася ГЕРБ от офиса им, за който има документи, че те ползват съвсем законно, но културният министър на Радев така и не събра сили да се качи и лично да връчи писмото. 

Вижте и част от тях:

Соня Колтуклиева:

Велислав Минеков и Светослав Трайков са мутри.

Мутри, вън!

Дребният във всяко отношение Румен Радев навярно изпада в екстаз от вендетата на неговите службаши Бойко Рашков и Велислав Минеков срещу Бойко Борисов, ГЕРБ, “Труд”… Това не са дори политически битки. Това са отмъстителните удари на един засегнат на женска чест съпруг и бивш началник - заради проверката на КПКОНПИ на двата трудови договора на Десислава Генчева-Радева от ВВС …Така се започна.

Добре, Радев може и да удовлетвори чувството си за мъст. Но ще остане в историята като нарушител на Конституцията и полит-интригант.

Ръкопляскайте му, БСП, ИТН, ДБ, ИБНИ… той вас съсипа… Слави, а теб ще те довърши, партийката ти, имам предвид.


Явор Дачков:

Ниска топка е този цирк

 

Георг Георгиев:

Когато искаш да си министър, но всъщност си

 

 

Петьо П. Блъсков

В момента, еманацията на злобата и бездарието виси сам на стълбите пред входа на НДК и чака някой от ГЕРБ да слезе, за да му връчи “молба” да напуснат напълно законно обитаваните си офиси.

Искане, за пореден път облечено в стопроцентови лъжи и безобразно погазване на законите.

Заради акциите си срещу “Труд” и ГЕРБ щял да бъде пратен посланик в Германия.

Това е “промяната”.

 

Александър Ненков:

Трябва да си изключително ниска топка, да се опитаваш да изгониш най-голямата опозиционна партия от офиса и, не защото имаш каквото и да е било основание, а го правиш просто защото имаш власт и за назидание…Или пък по-лошо…за забавление

Малина Едрева:

Не мога да повярвам, че в правова държава, член на Европейския съюз, един случайно озовал се в министерски кабинет човек прави опити да разчиства лични сметки. На бланка на Министерството на културата, вместо правни основания и аргументи се пишат измислици, откровени лъжи и пропаганда. Още с учредяването си през 2006 г ПП ГЕРБ наема помещения за централата си в административната сграда на НДК. Това се случва преди партията да се е явявала и печелила каквито и да било избори. Възмутена съм, че човек поставен на длъжността министър не е в състояние да разбере основни концепции като законност и демократичност. Законът за политическите партии важи както за ГЕРБ, така и за останалите партии в България. С неговите текстове се съобразяват всички институции, партии и граждани. Демокрацията се крепи на върховенството на закона и равните възможности гражданите да бъдат политически представени, който не разбира това няма място в българските институции и политиката изобщо.  


Топ новини

виж още

Актуална тема