Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Мрежата с остри реакции за „зеления сертификат“ на Кацаров: Управляват ни бездарни мошеници, отмяна на тази недомислица

Мрежата

Мрежата с остри реакции за „зеления сертификат“ на Кацаров: Управляват ни бездарни мошеници, отмяна на тази недомислица

Мрежата с остри реакции за зеления сертификат на Кацаров: Управляват ни бездарни мошеници, отмяна на тази недомислица - Tribune.bg

Вълна от коментари в мрежата предизвика заповедта на служебния здравен министър Стойчо Кацаров за въвеждането на „зелени сертификати“. Мярката влиза в сила от 00.00 часа на 21 октомври. Това означава, че в посочените обществени места ще се допускат само ваксинирани, доказано преболедували или хора с отрицателен тест. Преобладаващите коментари в социалните мрежи, мерките на Кацаров са дискриминационни и крайно закъснели. По думите им те са като управлението на неговия патрон с лицевите опори - ненужно изхвърляне, демонстрация на силната национално-социална държава, нулева мисъл за справедливост. Коментатори припомнят и думите на Кацаров от преди седмица, че всичко свързано с пандемията е под контрол. Не липсват и коментарите след признанието на Кацаров, че урежда свои близки с легла в болниците, което той направи днес. От БСП вече излязоха с позиция срещу въвеждането на "зелените сертификати" и поискаха оставката на здравния министър, като обявиха справянето на служебното правителство с ковид кризата за пълен провал.  

Ето и част от коментарите: 

Радостин Василев, ИТН

Някой вече стъпи много накриво. Вчера застана на ръба на скалата и вече гледа пропастта. Незабавна отмяна на тази недомислица!

Асен Балтов:

След като проспа последните няколко месеца, днес Стойчо Кацаров най-накрая прозря, че ситуацията е критична: “Народът ни е изправен пред огромно изпитание. Повечето хора не си дават сметка за мащаба на бедствието." Само преди седмица и здравният министър в служебния кабинет на Румен Радев не си даваше сметка и твърдеше, че всичко е под контрол. Закъсняхте с мерките и създадохте пълен хаос! Нивата на ваксинация са катастрофални, затова страдаме, призна той. По-лошото е, че продължавате да задълбочавате проблема с натиска, който упражнявате върху неваксинираните и преболедувалите. Моля се колегите в лечебните заведения да издържат и този път. Вярвям в мъдростта на нашия народ и в това, че ще се довери на науката, а на 14ти ноември ще заложи на опита и реда!

 

Божидар Божилов, ДБ:

Има фундаментална разлика между зелените сертификати и практиките на нацисткия режим, с които биват сравнявани. И това е правото на избор. Никой не може да избере какъв да се роди - евреин или "ариец". Но (с малки изключения) всеки има избор дали да се ваксинира или да се тества.

Виктор Димчев, продуцент :

Последен ден свобода, от утре затварят България за 4/5 от населението.

Кой ходил на театър - ходил, кой ял в ресторант - ял.

Добри, лоши, не сте ли се ваксинирали преди две седмици, ядете бахура.

Мерките на здравния министър са като управлението на неговия патрон с лицевите опори - ненужно изхвърляне, демонстрация на силната национално-социална държава, нулева мисъл за справедливост.

Всичко това идва след година и половина мелене, че досегашното управление е погрешно, а новите спасители са светии за почит и вдъхновение.

Нищо подобно. В момента ни управляват бездарни мошеници, под чиито крила израстват еднообразни проекти, нито един от които няма да се превърне в нещо съдържателно, защото в тях влизат хора без принципи, готови да обединяват несъвместимото, зареяни само в почина да служат на момента, да грабят с пълни шепи от възможностите, да творят ненужни никому политики.

А всичко можеше да не включва отрицание и недоверие, високопарни думи и нулева политика към ваксинационния процес и в момента да сме с другите развити европейски държави в поход към отваряне на държавите след тежка пандемия.

Уви, тук сме под ботуша на фуражката и неговите слуги.

 Иво Никодимов, журналист:

Трябва ли да си близък до Кацаров, за да намериш легло в болницата!!


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Народът ни се подведе и сега всички ще изпием горчивата чаша докрай. Всички, които бълваха безумия срещу ГЕРБ, включително Виктор Димчев, Огнян Минчев и други уважавани от мен хора, допринесоха за настоящата катастрофа. Оставям без коментар платените престъпници от ДБ, чочарката Манолова, Ниновица и пионката Радев с наизустените реплики, мошениците от "Харвард". Всички тези престъпници ще бъдат съдени от Господ за онова, което ни причиняват.. Господ да пази България!
20.10.2021 11:33 / Отговор
Анастас #
Да не пропуснем Ебан Костовите Злобари !?
Лакардиите за джипката, "коалицията" с пеевски и подобни кретенизми.

МАСОВ ВОТ ЗА ГЕРБ-СДС = Прав Десен Тукат в зурлата на "протестните партии".

(заключително)
21.10.2021 17:06
attropo Много е прав коментиращия преди мене - доста хора се *поосраха* в критиките към ГЕРБ и лично към Борисов,а сега *прогледнаха*!
Бъдете ВИНАГИ ОБЕКТИВНИ,разбира се ако можете и искате!
А що се отнася за тези,сега *опръфляфъщите* - те са ПРОСТАЦИ И ЧЕРВЕНО-ЛИЛЯВИ МОШЕНИЦИ!
20.10.2021 13:46 / Отговор
Анастас #
Затова и отново ще поькрепят Радсв на балотажа.
ДБРерастията имам предвид. За Бойкикевите лузъри е ясно, че пак щд гласуват за шапкаря от село Славяново.

(обобщително)
21.10.2021 17:09

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети