Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. МС блокирали жена във Фейсбук, тя се жалва на омбудсмана

Мрежата

МС блокирали жена във Фейсбук, тя се жалва на омбудсмана

МС блокирали жена във Фейсбук, тя се жалва на омбудсмана - Tribune.bg
Снимка:

Министерски съвет по време на правителството на Кирил Петков са решили да блокират хора, които смятат за неприятели. Една от тях е Тася Тасова, която е нямала достъп до официалната фейсбук страница на институцията.

Тасова обаче не оставила нещата просто така и да чака някой да се сети да я допусне до страницата. Жената е написала жалба до омбудсмана Диана Ковачева, за да обясни абсурдната ситуация. От там пък изпратили писмо, че след разговор със служебния министър-председател Гълъб Донев, профилът е отблокиран.  

Ето какво сподели Тасова:

Министър-председателят на България е разпоредил моето отблокиране на профила ми към Министерски съвет на Република България

Благодарейки на ПП и ДБ за инфантилното поведение и проявата на „демократичност“ и „плурализъм“, моля се никога повече да не сформират правителство, за да не започне национализация и народен съд.  

Не на последно място изказвам  уважението си и благодаря на Омбудсмана на РБ проф. д-р Диана Ковачева, Омбудсман на Република България (Ombudsman of the Republic of Bulgaria) за цялото съдействие по темата.

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети