Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. На 24 май артистите и Мирослав Боршош обърнаха гръб на президента

Мрежата

На 24 май артистите и Мирослав Боршош обърнаха гръб на президента

Новият зам.-кмет по културата на София - Мирослав Боршош, както и редица артисти и музиканти първи уважиха честванията пред Националната библиотека по случай 24 май. Арт  елитът е преценил, че няма нужда да се слива с политиците начело с президента Румен Радев и назначеното от него служебно правителство и затова творците поднесоха цветя и уважиха празника преди пристигането на държавния глава и министрите, съобщава lupa.bg.

Минути преди Радев, служебният премиер Стефан Янев, служебният министър на културата проф. Велислав Минеков, служебният министър на образованието Николай Денков и другите политици да дойдат пред паметника на Светите братя Кирил и Методий зам.-кметът на София Мирослав Боршош, музикантите Дони и Иван Лечев, актьорите Роберт Янакиев и Саня Борисова и още десетки творци са си тръгнали от церемонията.  


Коментари (14)

софиянец Умните хора -творци знаят как трябва да се постъпва при такива обстоятелства.Какво умно и със съдържание изказване могат да чуят от един зелен чорап -ушат каун.На този светъл за всички българи празник този псевдо политик въобще няма място.Смее ли да се опълчи на благодетеля си Путин за изказването му за чистата българска азбука или пак ще подложи задните си части,за да не си загуби столчето ,което и без това ще се разклати.
24.05.2021 20:26 / Отговор
attropo ПРОСТАЦИТЕ ОТ ХУНТАТА НА МИРИЗЛИВИЯ ЗЕЛЕН ЧОРАП заслужават само това!
24.05.2021 20:33 / Отговор
Татулова Заслужава си да се замислим за размерите на анти ГЕРБ пропагандата, която наистина предели не знай! През юли миналата година започнаха протестите на Отровното трио! През април т.г. двама от триото станаха депутати, а през май третият вече е министър на културата! И това при "хунта", "диктатура", "тирания"! Впрочем кой, кога и за какво ги е репресирал тези тримата?
Не може само с лъжи, опорки, клишета, интриги, внушения и манипулации!
Идва ред на фактите!
24.05.2021 21:34 / Отговор
Скандално! Вижте тотално сгрешения текст в грамотите, раздадени вчера на 63-ма автори от налудничавия Минеков!

https://www.24chasa.bg/novini/article/9820602
24.05.2021 22:32 / Отговор
Сляпа жажда за вкьласт И този нещастник, вместо да си види културата на министерството си, ходил да бълва срещу брифинга на ГЕРБ: „В България имаме 150-200 партии. С какво са по-различни от бившата управляваща партия?" Ти ли не знаеш, Минеков? И щял да уволнява Кошлуков.
Да си спомни как Мунчо нареди прекъсване по средата на официалното тържество на председателя на НС, за да го включат от някакво незначителлно събитие.
25.05.2021 10:17
Пич Явно тези където са се обърнали добре са се облажили от отишлата си влас- боклуците Герб.
24.05.2021 23:35 / Отговор
кутка Още не си видял боклуци, муци! А що се отнася до Фигуранта, за него се прави специална интифа - включват го точно в 19 часа, а той пита "в ефир ли сме"! Селяндурщина, агресия и тъпотия в огромни размери!
25.05.2021 11:20
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още