Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. На младите - честито. Дано булката да е честна...

Мрежата

На младите - честито. Дано булката да е честна...

Снимка:

Подписването на споразумението между председателя на „Изправи се.БГ“ Мая Манолова и „Отровното трио и гражданите“ предизвика бурни реакции в социалната мрежа Фейсбук. Ето и някои от коментарите:

Адвокат Александър Пелев пише следното:

Аз, например, може и да не съм прав, но утре Мая и Триото като какви ще подписват за общо явяване на следващите парламентарни избори?

Мая е управител на сдружение, а Николай е адвокат.

Може и да съм неверник, хейтър или обикновен мрънкач, ама проверих: никой от тях не е в ръководството на политическа партия. Ама, може и да не съм прав...                 

 

 

От профила във Фейсбук на музиканта Виктор Стоянов

На младите - честито. Дано булката да е честна.

#горчиво

 

 

От профила във Фейсбук на творческия директор на рекламна агенция Мартин Димитров                                                                             

До този момент никога не съм коментирал „триото“. Не съм го правил в моментите, когато даваха „гражданска“ енергия на протестите, предоставяйки трибуна на забравени и спорни политици. Подминавал съм тихо твърденията и заявленията им, че те - триото - са надпартийни, непорочни, че те са едва ли не девиците на гражданското общество, и че ще останат такива. Не съм коментирал „поканата“ им за коалиция, нито пък драматичните и емоционални статуси на г-н Минеков как, ако ние не се съберем, той ще се откаже. Не съм коментирал или изказвал мнение за статусите на триото от последните дни, които - на база възможността извънпарламентарните политически сили да осъществяваме общо наблюдение на изборния процес - внушаваха, че едва ли не всички ние сме се коалирали. Под тези постове има стотици коментари на доволни, или пък ядосани на тази „коалиция“ хора, които според мен бяха просто подведени от думите на триото.

Причината да не коментирам триото е, че не ми е интересно. Нищо кой знае колко интересно няма в хора, които са се представяли за граждани и - представяйки се за граждани - са стигнали до коалиция с Мая Манолова. По никакъв начин не отричам ролята им за и на протестите, но и по никакъв начин не изключвам възможността крайният резултат да бъде в известен смисъл зловреден. Всеки един анализ, всяко едно наблюдение през последните месеци даваше знаци, че триото ще се коалира с Мая Манолова. В това събиране изначално няма никаква изненада.

Очевидно подвеждането е в стила на триото и това е причината да им обърна внимание точно днес.

В случая няма никаква дезинформационна война. В дезинформационната война по принцип няма нищо чудесно. Моят добър приятел, г-н Иван Червенков не е админ на страницата „Колажи и карикатури“, така че всичко, написано от г-н Хаджигенов, всъщност е дезинформационна война. Поради мащаба си, то по-скоро е дезинформационна битчица или дезинформационна игричка на стражарчета и апашчета. Всъщност е най-елементарно трикче, което цели да направи внушенийца.

А това, което г-н Иво Дошев от „Обществен контрол“ е написал, е факт. Триото 100 дни друго говориха.

Поуката е да не се оставяте да бъдете подвеждани.                           

 

         


От профила във Фейсбук на Теодор Михайлов

Когато можеш да изпишеш ‘позор’ с три букви.      

 

                                                                  

 


Коментари (6)

Тодор Съвпадение е ,че "тъпак" е с пет букви!
29.12.2020 16:32 / Отговор
странни лупинги на заклети "демократи " Кандидат за народен представител в листата на КП „Движение Да България“ в Пазарджик, на 3. място в листата и в 23. МИР – София, на 22. място в листата.Този Александър Пелев ли пише по-горе ??? Нали бяха и те протестъри срещу всичко що е БОКО и ГЕРБ ???
29.12.2020 18:08 / Отговор
Аха ще се сетите вие, станахте ли жертва на лъжливото трио и на техните "дезинформационни трикчета"? А безпринципно подкрепяте протеста. Тепърва ще ви излиза през носа, още нищо не сте видели от номерцата им.
29.12.2020 18:40 / Отговор
Орешарско лято или божково - кесията е една и съща Орешарски се завръща! Днес Братя Галеви и Божков подписаха граждански брак! Маноловица от Галева се прекръсти на Божкова, шаферите-ковчежници от триото ще раздават талончета вместо бюлетини от играта ''Тука има, тука нема''
29.12.2020 19:08 / Отговор
Лено ДА АМА ЕДВА ДАЛИ.ТО ТУЙ КЮСТЕДИЛСКОТО НЕ СИ СЕДНА
ЗАДНИКА.
29.12.2020 19:58 / Отговор
Какалашката е изронен кочан от царевица. Как да си седне кака на гЪза, като има какалашка с чип отзаде.
30.12.2020 05:27

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още