Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Началникът на кабинета на президента оплю покойния Желю Желев

Мрежата

Началникът на кабинета на президента оплю покойния Желю Желев

Снимка:

„Защо не !!? По времето на СДС започна масовата миграция, старата сграда едва побираше куфарите на заминаващите, тъй, че летището си струва да се свърже с това круширало трибуквие.“

Това написа в профила си във Фейсбук началникът на кабинета на президента Румен Радев Иво Христов. Срамният коментар на Христов, стоял година и половина без достъп до класифицирана информация, е по повод предложението на политици от СДС до Радев софийското летище да носи името на първия демократично избран президент д-р Желю Желев, починал през 2015 година, коментира сайтът breaking.bg.

Според началника на кабинета на президента Радев това било нередно.

В същия дух Христов продължава с коментара си, но атакува и любимата партия БСП, издигнала Радев за президент.

„Но пък по времето на БСП емиграцията заприлича на панически екзод, а при НДСВ мракът продължи..“, пише още началникът в президентството. Той предлага летището да се кръсти Бойко Борисов, защото премиерът отишъл на откриването на новия аеропорт в Истанбул и така обричал нашето летище.

Остава въпроса дали това е позицията на президента Румен Радев, който използва своя началник кабинет да оплюва първия демократично избран президент или е солова акция на Христов. Да припомним, че бащата на началника на кабинета на Радев Христо Христов е служител на съветското военно разузнаване-ГРУ, ръководил резидентурата на РУМНО в Брюксел, пръв борец срещу НАТО и Европейския съюз.

Източник: breaking.bg  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема