Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. „Нагла промяна“ в болницата на Ямбол

Мрежата

„Нагла промяна“ в болницата на Ямбол

Възмутени пациенти от Ямбол сигнализираха за „недопустимо и нагло посещение на Кирил Петков, Асен Василев и антуражът им в града“, пише сайтът „Вестоносец“.

След обиколка на главната улица на Ямбол в следобедните часове, предавана на живо от местни медии, двамата се отправят към сградата на държавната болница МБАЛ „Св. Пантелеймон“. Ямболската болница е от последните от павилионен тип и в момента новото назначено от служебното правителство ръководство на болничното заведение, трудно се справя с управлението на кризата.

Автобусът на ПП влязъл директно в самата болница и се паркирал направо пред сградата на хирургичния блок. В работно време, строени пред сградата, ги чакали не кой да е, а директор и зам.-директор. Вместо да са в отделенията и да се грижат за болните директорът д-р Панайот Диманов и зам.-директорът д-р Валентин Вълчев посрещат автобуса с Кирил Петков и Асен Василев.

Плътно до тях е новоназначената пиарка на държавната ямболска болница – Дани Атанасова, позната като кореспондент на BTV в региона. Докато се е провеждала предизборната агитация на ПП с ръководството на болницата единственият възможен достъп на линейките до спешния център е блокиран именно от автобуса на Петков и Василев. „Това ли е новият морал“, питат медицинските работници от ямболската болница.  


Топ новини

виж още

Актуална тема