Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Направиха фалшив руски паспорт на Лиляна Павлова

Мрежата

Направиха фалшив руски паспорт на Лиляна Павлова

Снимка:

Лиляна Павлова отново стана жертва на фалшиви новини. Срещу вицепрезидентът на Европейската инвестиционна банка не веднъж е имало атаки, като този път авторите на фейкове са решили да й направят „руски паспорт“. Затова съобщи самата Павлова в своя фейсбук профил.

„Във Фейсбук днес се появи „мой“ руски паспорт?!? Не знам какво точно е искал да каже „авторът“ на това „произведение“, но напразно си е загубил времето за „самоделка“, в която истински са само снимката и имената ми“, написа Павлова.

Тя допълва, че родната й майка е рускиня и, ако е искала да има руско гражданство и паспорт е можела да получи. „Аз обаче съм български гражданин и се гордея с това. Така че „фалшификатори на новини“ не си хабете силите!“, написа още Павлова.

Тя припомни, че първият фалшив документ на български политик се е появил в публичното пространство още преди 23 години.  „Както и че манипулацията завърши катастрофално и срамно за тези, които я разпространиха. Подходите и днес явно не са се променили, а мозъчните тръстове за съшити с бели конци „новини“ не могат да измислят нищо свежо. Вярвам, че все повече хора обаче не вярват на подобни неща….“, допълни Павлова.  

Лошата фалшификация се разпространява в социалните мрежиЛошата фалшификация се разпространява в социалните мрежи

 

 


Топ новини

виж още

Актуална тема