Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Напрежение заради кандидутурата за кмет на ПП-ДБ за Пловдив. Деснинте не приемат проф. Старибратов

Мрежата

Напрежение заради кандидутурата за кмет на ПП-ДБ за Пловдив. Деснинте не приемат проф. Старибратов

Напрежение заради кандидутурата за кмет на ПП-ДБ за Пловдив. Деснинте не приемат проф. Старибратов - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Лили Бончева

Истински разочарована съм от това решение. И това чувство по никакъв начин не се дължи на личността на проф. Старибратов. А на линията на поведение и избора, който са наложили от ПП в коалицията.
Вместо да номинират човека, който може би е най-разпознаваемият и харесван пловдивчанин изобщо, са се тръшнали, защото е бил “нежелан” в техните редици и са настояли за друг кандидат.
Дами и господа от ПП-ДБ, Manol Peykov щеше да спечели изборите в Пловдив още на първи тур, защото той вдъхновява, увлича и умее да води и да е интересен. А след това щеше да е чудесен кмет, защото има идеи, визия, размах и много важно - чувство за справедливост и емпатия, любов към хората.
С цялото ми уважение, проф. Старибратов е известен най-вече на своите ученици и студенти и тепърва трябва да стане популярно лице и да се хареса на пловдивчани - нещо, за което няма никакво време, защото до изборите остават по-малко от 2 месеца.
Аз вече не се чувствам особено нетърпелива и вдъхновена да гласувам на местния вот. Може би не съм единствена в Пловдив с това усещане…
Ако бях почитател на конспиративни теории, щях да си помисля, че ПП-ДБ са обещали победа в нашия град на некоалиционния си непартньор в сглобката…


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети