Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Най-голямото “геройство” на Кирил Петков е лъжа и то според самия него, това е диагноза

Мрежата

Най-голямото “геройство” на Кирил Петков е лъжа и то според самия него, това е диагноза

Най-голямото геройство на Кирил Петков е лъжа и то според самия него, това е диагноза - Tribune.bg
Снимка:

Признанието на бившия премиер Кирил Петков, че през цялото време от началото на войната сме подпомагали тайно Украйна с боеприпаси и гориво предизвика коментари и  във Фейсбук.

Ето част от тях:

Явор Дачков, журналист:

Смешна статия в германския "Ди Велт". Прилича на платена публикация от Кирил Петков, който е описан като герой от Третата Световна....В статията няма много факти, но се разбира, че "Лукойл" е изнасял дизел за украинската армия. Прилича ми на пиарски ход от "Промяната" след американския удар по тях чрез Нексо. Иначе сериозен журналист няма как да напише такъв бутафорен текст в известен вестник.....

Стефан Ташев, журналист

Клети Зайо, клети. За какво ви трябваше с Кирето да се правите на герои със задна дата? Сега всички се гаврят с вас и ви наричат лъжци за оръжието за Украйна. Царя на ПиЯра сте, думи нямам..Какъвто началника, такива и подчинените.

Борис Марков:

Рекламните интервюта в Ди Велт и Политико доказват по недвусмислен начин единствено, че Кирил Петков е лъжец.

Всичко е лъжа. Всяка дума, всяка негова теза, всяка инициатива, всичко е лъжа. Най-голямото му “геройство” е лъжа и то според самия него. Това е диагноза.

Първоизточникът на целия материал… интервю със самия лъжец.

Гениален ПР!

Общо взето това би трябвало да е и коментара на Корнелия Нинова по темата.

Двамата си се лъжат един друг изключително професионално.

 

Петър Кичашки:

Разбира се, че България даде въоръжение на Украйна. Въоръжение, което Украйна си плати и надплати. Тук възникват три сериозни въпроса:

- Ако наистина има изненадани сред политическата “класа” от тези събития, това означава, че в България с политика се занимават хора, които не знаят на кой свят се намират;

- Намирам за най-меко казано проява на лош вкус опита на ПП да заметат следите си около скандала “Нексо” с нескопосан пиар в опит да си припишат заслуги, които очевидно нямат;

- БСП следва да проведе много сериозен разговор със самата себе си. Левицата е в ситуацията да опитва да тъче на два стана. Или “не е изнесен един патрон”, или са изнесени много патрони. Не може и двете да са верни едновременно.

Всичко това може да се обедини под думата “срам”. Отказахме да помогнем на Украйна - суверенна държава нападната вероломно от агресор - и сега сме се сетили да си пишем актив от това си поведение. Само и само да не си говорим за разни криптофараони в предизборна ситуация. Та, както казах - срам.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати