Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Найденов: Божков чете законите с единствената цел да не ги спазва

Мрежата

Найденов: Божков чете законите с единствената цел да не ги спазва

„Обвиняемият Васил Крумов Божков много внимателно чете законите, но с единствената цел да не ги спазва“. Това написа във Фейсбук бившият му съдружник Цветомир Найденов и по този начин отговори на последните нападки на Божков срещу финансовия министър. Укриващият се в Дубай хазартен бос, който е с 18 обвинения, обвини Владислав Горанов, че не зачитал законите и „дори и не ги чете“ и отново намеква, че не дължи пари на държавата.

„В хазарта съществуват  САМО два типа игра : 

1. Първи тип игра е, когато участниците играят срещу Организатора на играта, правят залози и получават печалби от Организатора( такъв тип игра е моментната лотария).  Облага  се с 15 % от стойността на направените залози.

2. Вторият тип игра е, когато участниците играят помежду си, правят залози един срещу друг и разпределят печалби между тях.  Организаторът събира само такса, комисиона, рейк или така нареченото “мано” . Такива игри са : покер турнири, белот турнири, табла турнири, сантасе, Черен Петър...”Не се сърди човече “  в игрално казино или игрална зала.

Облага се с 20 %  от събраните такси, мано или рейк“, обяснява във Фейсбук Найденов.

„Аз отново да си питам Черепа, който е 30 години в хазарта : каква е разликата между „моментна лотария “ и турнир по покер, белот, табла ...... биене на шамари?“, пише още той.

 

Обвиняемият Васил Крумов Божков много внимателно чете законите, но с единствената цел да не ги спазва. В хазарта...

Публикувахте от Tzvetomir Naydenov в Петък, 19 юни 2020 г.  

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още