Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Найденов: Череп, я пусни СМС-те как поръча Манол Велев и Йордан Динов

Мрежата

Найденов: Череп, я пусни СМС-те как поръча Манол Велев и Йордан Динов

Снимка:

Това ли са ти компроматите, пита бившият съдружник на Божков

„Ей, Череп, смешен си! Я пусни смс-те как поръчваш Манол Велев и Йордан Динов да бъдат убити.... доживотна присъда те очаква!“ Това е един от серията статуси на бившия съдружник на Васил Божков – Цветомир Найденов. Той допълва:“Жалко, че е отменено смъртното наказание в България!“

"Това ли са ти компроматите?", пита Найденов. „Нали знаеш, че си те познаваме още като комарджия, който бележеше картите и нареждаше зарчетата. И сега с некадърните ченгета около теб като Славчо Марков, Боре Гъза, Каню, Тумпи, това ли измислихте бре, конспираторчета? За това ли си навих алармата в 7? Е*ати смешниците! Аре,бегайте да си играете на дестабилизация", пише още Найденов.

И още:“Череп, може ли да знаеш, че си убил поне 5 човека, пребил 15 и изнасилил 100 ... и да ни занимаваш с некви смс-и с Горанов за девойката и Сашо?! Какво ти става бе, човек?! За да ме впечатлиш трябва да извадиш смс, че някой от правителството е изял човек... примерно? Ти верно олигофреняса на стари години. Смях! Пази се с тази деменция да не те затворят в старчески дом, че там са клъстърите с коронавирус.“

 

Череп, олигофрен такъв, това ли са ти компроматите? Нали знаеш, че си те познаваме още като комарджия, който...

Публикувахте от Tzvetomir Naydenov в Четвъртък, 14 май 2020 г.

Ей, Череп, смешен си! Я пусни смс-те как поръчваш Манол Велев и Йордан Динов да бъдат убити.... доживотна присъда те очаква! Жалко, че е отменено смъртното наказание в България!

Публикувахте от Tzvetomir Naydenov в Четвъртък, 14 май 2020 г.  


Коментари (1)

Киро Бизона А-а-а-а, малка поправка: крайно некадърното ченге „Тумпи“, от бившето Второ Главно у-ние на ДС, все още си е в България и е болен от факта, че трябваше да снесе 1 500 000 лв. гаранция! Направо е в прединфарктно състояние и е почнал да пее като канарче на следователите!
15.05.2020 12:32 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още