Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Найденов: Всичко казано днес от Божков е огромна лъжа

Мрежата

Найденов: Всичко казано днес от Божков е огромна лъжа

Снимка:

Бившият съдружник на Васил Божков – Цветомир Найденов, Фейсбук

"Както би казал проф. Вучков, гледам и не вярвам на ушите си. Вярвате ли, че Божков не е избягал, а е отишъл "по работа в Дубай”, че прокуратурата не го е търсила, а той чака с нетърпение да му се обади, че е невинен и не е срещал в живота си нито един шеф на Комисия по хазарта, че “Левски” няма бъдеще без него и ако махнат запора на сметките му, ще потекат реки от благоденствие към тях? И защо само на него му се падат такива добри приятели, които му дават милион, два, пет, да си ги харчи?

Всичко казано днес в национален тв ефир от лицето Васил Божков е лъжа. Огромна лъжа.

Човек с 12 супер сериозни обвинения, лидер на престъпни групи с тъмно минало и връзки със службите се изкарва дисидент. Хора като Желю Желев и Петър Дертлиев сигурно се въртят в гроба от това безочие и наглост. Какъв дисидент може да бъде милиардер с европейска заповед за издирване.

Не познавал Лилана, а в същото време тя караше BMW подарено от него, а той има снимки с нея от всякакви столични завадения.

И защо като не познава хора от Комисия по хазарта, не един и двама са идвали в офиса му?

Мислех че има граница за наглостта, но днес се убедих, че няма!

Кой поръча журналиста Слави Ангелов? Кой поръча да бъдат пребити футболните съдии Антон Гецов, Христо Ристосков, Атанас Узунов, представителя на фирмата спечелила ТОЛ-системата, Борис Марков, маркетинг директора на “Левски”, Цветан Вълчев - Чико? Кой поръча да убият Йордан Динов и Манол Велев?

Ние сме подали цялата тази информация в компетентните органи и стоим зад думите си."

 

Както би казал проф. Вучков, гледам и не вярвам на ушите си. Вярвате ли, че Божков не е избягал, а е отишъл "по работа в...

Публикувахте от Tzvetomir Naydenov в Петък, 8 май 2020 г.  

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още