Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Найденов за Диков: Сашо, защо не ми каза, че си вуйчо на секретарката на Черепа

Мрежата

Найденов за Диков: Сашо, защо не ми каза, че си вуйчо на секретарката на Черепа

Снимка:

Цветомир Найденов, Фейсбук

„111 място по свобода на словото...това не знам как го изчисляват, но на мен ми прави впечатление следното : тези, които най-много пискат за това, те най-много не работят коректно. Да вземем за пример Сашо Диков. Вуйчо е на Йоанна Христова, арестуваната за член на ОПГ Череп... вуйчо!!!

Та идва този радетел на Истината някъде преди Коледа в офиса да ми прави интервю, че Шефът на племенничката му ни плаши с убийство...ТОЙ ни търси за интервю по времето, когато никой не знаеше Истината за Черепа. Та идва Сашката и започва да ми задава въпроси от медийната помия, с която ни заливаше Черепа октомври, ноември и декември... викам си, добре...явно такъв му е стила... обаче ! Казвам му аз : Сашо, имаме сигнали за Черепа за данъци, убийства, побои....рекети.. Сашо не обръща внимание?

На мен ми дреме, аз си казвам Истината и ако ще да дойде да ме интервюира и вуйчото на Черепа....не ми пука! Та в мен възниква един банален въпрос : като си вуйчо на някого от ОПГ Череп... редно ли е да правиш предавания за Черепа, да го защитаваш, да носиш акциите на Черепа...преди да разбера, че е Вуйчото на ОПГ Череп, можех да се закълна, че е взел пари...сега вече разбирам защо всичко е толкова едностранно и безкритично към Черепа.... после пискаме, че сме на 111 място???

На всяка възраст може да станеш за резил .... жалко! Защо не каза още преди да дойде за интервю, че е вуйчо на личната секретарка на Черепа и дългогодишна любовница също така... Черепа ли го изпрати тогава, както вчера го изпрати да носи акциите на Левски??? Що за журналистическа етика???"

 

111 място по свобода на словото...това не знам как го изчисляват, но на мен ми прави впечатление следното : тези, които...

Публикувахте от Tzvetomir Naydenov в Четвъртък, 14 май 2020 г.  

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още