Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Не може да е кмет, нито общински съветник, но кандидат може. Що е то?

Мрежата

Не може да е кмет, нито общински съветник, но кандидат може. Що е то?

Не може да е кмет, нито общински съветник, но кандидат може. Що е то? - Tribune.bg
Снимка:

Гласуваш за един, получаваш друг

Текст на Haskovo.Live

Бившият кмет на Хасково Георги Иванов е водач на листата за общински съветници на Коалиция „Движение ЗАЕДНО за промяна“. Кандидатът за кмет на „Движение ЗАЕДНО за промяна“ е счетоводителят и бивш ликвидатор на Цигарената фабрика в Хасково Христо Сариев.

Днес Светослава Стоянова е подала документи в ОИК- Хасково за регистрация на кандидат за кмет, съветническа листа и кандидати за кметове в пет села- съобщиха от ОИК- Хасково.

Георги Иванов е с влязла в сила присъда за събарянето на сграда- паметник на културата и това не му позволява да заема обществени длъжности. Но не му пречи да се кандидатира. После, който гласувал за него, гласувал. Иванов общински съветник няма да стане.

Ефектът на огледалото

Гласуваш за един, получаваш друг. Това на практика чака всеки дал гласа си за Георги Иванов. Законно е, но дали е морално? Избирателят ще реши.

Коалицията, с която хората на бившия кмет участват на тези избори в Хасково е доста интересна. Кой, кой е в нея, четете тук.

Очакваме ОИК Хасково да регистрира листата за общински съветници, за да видим кой, кой е в нея. Изненади там не се очакват. Ще има и лекари , и пациенти. За осъдените вече знаем.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети