Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Не може Иво Мирчев да дебатира за енергетика срещу Делян Добрев и Таско Ерменков…

Мрежата

Не може Иво Мирчев да дебатира за енергетика срещу Делян Добрев и Таско Ерменков…

Снимка:

Петко Ковачев

В този случай няма да мълча:

Не може Иво Мирчев да дебатира за енергетика срещу Делян Добрев (ГЕРБ) и Таско Ерменков (БСП). Какъвто и майтап да си правим на гърба на последния и в каквото и да обвиняваме втория.

ДБ се самоубива, ако прати на този дебат един партиен всезнайко!

Виктор Димчев

Подкрепям въстанието на нормалните хора в Демократична България срещу Иво Мирчев!

За мен това е логично продължение. Рано или късно щеше да избухне бунт срещу бодигарда и експерт по каквото се сетите.

Подобни всезнайковци и дялани камъни е имало дотук 101 в българския Парламент.

Не виждам защо да имаме нужда от още един-двама-десет такива.

Когато се сетят да разкарат Христо Иванов и още няколко, нещата току-виж тръгнат по различен начин и резултатите видимо се променят, не само в телевизионните лакърдии на споменатите.

Димитър Стоянов

Иво Мирчев е анонсирал, че ще участва в дебат на тема "Енергетика". Това ме подсети за един разговор с него някъде от преди около две години. Почитаемият г-н Мирчев беше коментирал, че е необходимо затваряне на ТЕЦ-овете от Маришкия басейн. Питах го - какво ще стане със заетите в сектора (за старозагорския регион говорим за прехраната на хиляди семейства)? И той ми каза - държавата да им плати по един соларен панел и всичко щяло да бъде ток и жица. Та, така за този виден енергетик и общо взето специалист по всичко. Енергетиката я добавяме към правосъдната реформа, електронното гласуване, външната политика, икономическите мерки, коронавируса. И борбата с мафията като генерално творчество. Абе, всестранно развита личност...

Според биографията на Мирчев, публикувана на сайта на ДБ, той завършва бакалавърска степен в Стопанска академия „Д. А. Ценов“, специалност „Маркетинг”, както и магистратура в БАН със специалност „Финанси”.

Интересувал се от политика и икономика от ранна тийнейджърска възраст, когато изхарчва джобните си за вестници и прекарва свободното си време в четене и гледане на новини, дебати и политически програми. В тази възраст се заражда и страстта му към компютрите и технологиите, след като успява да си купи „Правец-16”.

Ивайло е икономист и собственик на две български IT компании. Вижда в компютърните технологии и иновации ключова възможност за подобряване на икономическата и социална среда. През 2010 г. той се включва в инициативата „България без дим“, която отстоява забраната за пушене на обществени места, а в горещото лято на 2013 г. става част от спонтанното движение #Дансwithme.

Той е основен експертен двигател в поредица независими граждански каузи, хвали се Мирчев. През 2015 г. се включва в инициативния комитет „Гласувай без граници“, който провежда независима кампания в подкрепа на възможността за електронно гласуване като проведеният референдум завършва с успех (1 883 411 гласуват с  „да”! ). Става част от инициативата „Правосъдие за всеки” (2015) и защитава каузата за необходимостта от дълбока съдебна реформа. Противопоставя се на решението на парламента (2015) за намаляване на изборните секции в чужбина с кампанията #ИскамДаГласувам, изключително популярна в България и сред сънародниците ни извън страната. В „Да, България!” Ивайло Мирчев е част от ядрото на  IT политиката на движението.

Влязъл в политиката със стремеж и усилия за премахване на несправедливостите и несъвършенствата в икономическия и социалния живот в България. Работил за създаване на истински възможности за реализация на младите хора и на условията за достоен живот на всички поколения, което може да стане само с изкореняване на корупцията и възстановяване върховенството на закона. Мечтите и надеждите му съвпадат с тези на милиони българи – да си върнат България.  


Коментари (7)

attropo При тези малоумници всичките *спЕциЪлист* са такива!Воглаве с началникЪт им на снимката - псевдо-правистът бойкикев!Но ако влезете в прУтестърските лиляво-пембени сайтове *мИдИъпулъ* и днеФникЪ* - дЕбЪ,лайнявото трио,галевица и всичката останаа смет,са кората на лайното,пардон,на сладоледа!
16.03.2021 20:25 / Отговор
:) Не е лесно да си трол на ГЕРБ, ако не се изрязаваш просташки като вожда си Борисов - не ставаш. А относно Мирчев, виждам, че предварително се подготвяте с мученето, защото ще изговори в ефир част от корупционните ви схеми в енергетиката, които толкова старателно цензурирате в медиите. Сега няма да ви се получи, затова вой до небесата.
16.03.2021 20:44
Киро Бизона Иво Мирчев е записал час при известен козметичен хирург за разширяване на челцето си, щото оня ден две въшки са се сблъскали на челото му поради липса на място за разминаване. Днес обаче е получил известие от хирурга, че няма да може да мине преди изборите, защото Ристе Маджото е бил записан с предимство за намаляване на човката, щото от тоя нос не може да стигне до тревата и да се напасе! Все пак, ако операцията на Ристе мине успешно и навреме, за да се отърве от тая харизма на перуански лешояд, Иво Мирчев има шансове и той да заприлича на човек! Да му пожелаем успешна операция!
16.03.2021 20:54
Татулова За корупционните схеми се искат доказателства, паважнико! Твърди се, че, близък до, свързан с, и децата знаят, че, все такива внушения! Ама нищо де, сега ще се сблъскате челно с повечето от мазните и тлъсти лъжи - как протестите били многохилядни, как 70% от населението ги подкрепяли, как сме в международна изолация, а Бойко всеки момент ще избяга в Барселона, която се намира на гръцки остров!
Отчаянието при протестърите е взело нечувани и невиждани размери, а това значи, че те усещат предстоящото сгромолясване! Кеворкян миналата година беше написал, че разговарял с българска студентка в Лондон, което му казала, че за нея и приятелите й Слави е религия! Та за това им трябват повече секции! Готвят ни прегръдки и целувки на Орлов, отново там, но тоя път ДПС, ДБ, Славчо и Мая! Ако не стигат за мнозинство, ще си напазаруват депутати от ГЕРБ и от БСП! Има двама в ДБ, които отдавна мечтаят да разцепят ГЕРБ! В този случай, обаче, "следвай мечтите си" много прилича на "този рай води в ада"!
16.03.2021 22:37
Надблюдател Не разбрах само, кои са тези "нормални" хора в Де Бъ ! Щом си избраха за патрони такива като Ристю/ трето поколение болшевишки копелдак/, и Иво Мирчев ,който търчи да снима дружката си във всичките му изцепки! За БайТошовия прокурор Танас не си и заслужава да говорим! Съжалявам, ама имам по-различно мнение за "нормални" хора! Съжалявам , но това са поставени лица, които се опитват да превърнат недоволството на някои "нормални", в леко извратен вариант! Жалки нещастници! Ако не бяха милионите изсипвани от разни НПО-та , тези нямаше никой да ги забележи!
16.03.2021 22:33 / Отговор
firebg пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/
18.03.2021 07:51 / Отговор
Марто Иво Мирчев е ИТ специалист, защо да не разбира и от енергетика?!? Той е също като своя кумир Христо Иванов, който е пенкилер и коментира всички теми, дори и без да ги разбира... важното е да се говори, понякога дори и наизуст!
18.03.2021 16:44 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още