Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Не се изграждат умни партии, а се наливат милиони в боклучки, които даже не се сещат кой им дава парите

Мрежата

Не се изграждат умни партии, а се наливат милиони в боклучки, които даже не се сещат кой им дава парите

Не се изграждат умни партии, а се наливат милиони в боклучки, които даже не се сещат кой им дава парите - Tribune.bg

От Фейсбук профила на журналиста Калина Андролова

„Хърватия е на дъното на ЕС, когато става дума за бивши социалистически държави, само България е по-зле“, каза хърватският президент Зоран Миланович.

Виждаме, че България е оценявана като най-зле от всички, които са зле. Вече сме за сравнение в най-лошата скала. Само България е по-зле! По-зле от дъното, на което се намира Хърватия.

Дотам ни докараха разбирачите от политика. У нас именно грабителството е стратегията за забогатяване, а не някакви продуктивни икономически дейности. Бизнесмени се наричат умелите и хитри грабители на държавен ресурс. Политиците ни непрекъснато рушат, нанасят щети, вместо да изграждат. Рушат АЕЦ-а, рушат тецовете и мините, рушат ПАВЕЦ "Чаира", рушат всичко, което управляват. Как си го обяснявате това? Управляват държавата, като я рушат! В България цари тотална безнаказаност. Но по-зле от нашите управляващи, са само нашите избиратели. Търпеливи, бедни, лъгани с години, обезверени и гласуващи пак за същите безхаберници.

Защо се очаква от тези, които създават тази действителност, да я променят?! Най-отвратителни са прокситата, които се произвежат на всички избори, всякакви политически балони се пускат да летят, надути и велики, срещу няколко милиона. Само и само да смъкнат няколко процента от политическия противник.

Забележете, не се изграждат умни партии с умни лидери, а се наливат милиони в боклучки, които даже не се сещат кой им дава парите, щото се завъртат през няколко ръце. Това е истинска трагедия. Унищожаването на всичко годно. И въздигането на всичко негодно.

Политическият упадък в България се продуцира, той се изработва сценарно, вече няма партии, има проекти. Няма лидери, има контролиран персонал.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети