Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Недялко Йорданов: В сайта на известния фалшификатор Арман Бабикян е публикувано „мое“ изявление срещу сина ми Недялко

Мрежата

Недялко Йорданов: В сайта на известния фалшификатор Арман Бабикян е публикувано „мое“ изявление срещу сина ми Недялко

Снимка:

Без никакъв срам, без никакви скрупули собственикът на сайта ме е подписал под тази неграмотна и гадна гмеж от абсолютно измислени думи, споделя поетът

Автор: Недялко Йорданов, Фейсбук

 Скъпи приятели,

Дълго се колебах дали да споделя това с вас. Но реших, че държа на вашето мнение.

Обадиха ми се изумени мои приятели, попаднали на една абсолютна гадост, поместена от мое име в сайта на известния мръсен фалшификатор Арман Бабикян. Един измислен журналист под името Владимир Алексеев публикува „мое“ изявление срещу сина ми Недялко, създател през годините на вестник „Уикенд“, „Галерия“, „Ретро“, „България днес“ и агенция ПИК. Синът ми, на когото взривиха редакцията и никой не потърси изпълнителите. Синът ми, чийто брат успя сам да се справи с четирима убийци, които така и не бяха разкрити. Синовете ми, които са абсолютно независими – и финансово и морално – от сегашните партии и олигарси и аз винаги съм уважавал техните политически и човешки симпатии и антипатии, независимо, че често сме спорели по някои наши различия.

Аз не се срамувам от Недялко и открито съм заставал зад него в тежките и подли инсинуации, които му скроиха преди време Слави Трифонов и Кеворк Кеворкян.

Ето каква подсъдна фалшификация е публикувал въпросният Бабикян, който напоследък често се изявява като политически коментатор в нашите най-популярни телевизии. Наистина по-голяма гнъс май не съм чел през живота си:

Бащата на Недодялко от PIK.bg го попиля: ТОЙ Е ДИВ СЕЛЯК! СРАМ МЕ Е, ЧЕ МИ Е СИН

6.09.2019 Владимир Алексеев България

Великият български поет Недялко Йорданов избухна в социалната мрежа Фейсбук с коментар относно гнусните снимки, които синът му – слугата на ГЕРБ си позволи да публикува в правителствения официален сайт PIK.bg.

Ето го без редакторска намеса

„Срам ме е, че този човек, Недялко Недялков ми е син.

Просто всичко това, което прави е недопустимо. Предполагам, че той си мисли че пак ще му се размине, но този път искам и аз да взема отношение.

Този човек е див селяк, години наред съм го търпял защото ми е син, но вече търпението ми се изчерпа.

Арогантен, див селяк това е синът ми Недялко, ако изобщо мога да го наричам така, защото с нещата, които той публикува в ГЕРБ-сайтът PIK.bg той срами и мен, и семейството ми.

Съжалявам, че имам родствена връзка с този селяк, съжалявам изобщо, че трябва да го наричам син, защото този човек показа, че в него няма нищо човешко и нищо не оправдава както думите му, така и последващите му действия, а със статията, която пусна с голите снимките на момичето за пореден път доказа факта, че няма морал и само парите го интересуват.

Срамувам се.

Н. Йорданов"

Без никакъв срам, без никакви скрупули собственикът на сайта ме е подписал под тази неграмотна и гадна гмеж от абсолютно измислени думи.

Скъпи приятели, наистина живеем в мръсно време, в което сякаш не е за поезия, камо ли за някакви идеали. Баща съм на двама сина – журналисти, чиято професия ме държи на стари години в постоянно напрежение. Те са братя по кръв и въпреки, че понякога се намират на двата полюса на днешния сложен и объркан политически живот, аз не им се бъркам, нито им налагам своята позиция. Те са моите момчета, свидетели и калени от малки в тежките битки, които е водил техният баща и преди и след демокрацията. Всеки има право на избор и аз уважавам тяхното право. Надявам се, че съм им завещал чисто име, получено от моя баща и те ще завещаят такова на своите деца.  


Коментари (2)

КУР_ЗА_БКП-2 "ГЕйРБ и ЧУК" ☭ ЗА ТВОЯ СИН ПЪРДЯЛКО КАКВОТО И ДА НАПИШАТ ВСЕ Е ВЯРНО....
ТИ ДРоГАРЮ НиДЯЛКО ☭ , ЗАБРАВИ ЛИ, ЧЕ БЕШЕ ЧЛЕН НА Окръжния Комитет НА БКП-то И В ЦК-то, И ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО БЕШЕ СРЕД ВЕЛМОЖИТЕ НА БУРГАС, КОИТО КОЛЕХА И БЕСЕХА, И ПОЛЗВАХТЕ БЛАГИНКИТЕ НА СОЦА.... ТИ ДАЖЕ НАЗНАЧИ ЖЕНА СИ ивана джеджева ЗА АРТИСТКА.....ГОЛеМ СМЯХ.......
А ПОМНИШ ЛИ, ЧЕ БАЩА ТИ асен йорданов Е АГЕНТ-ПРОВОКАТОР И ПРЕДАТЕЛ.... ПРЕДАЛ Е АТАНАС МАНЧЕВ, БРАТЯ ЧЕНГЕЛИЕВИ И ЦЯЛАТА ПАРТИЙНА ОРГАНИЗАЦИЯ НА АЙТОС, НА ПОЛИЦИЯТА ЗА КЕЛЕПИРЕЦ......
ПРИПОМНИ СИ ГИ ТЕЗИ РАБОТИ КЬОПЕК, ПРЕДИ ДА СЕ ПРАВИШ НА МОРАЛЕН СТОЖЕР... ЩОТО НИЕ ГИ ПОМНИМ...
Р. S. ЩОМ ТИ ДАВАТ ДА СЕРЕШ В САЙТА ПИК, ЗНАЧИ И ТОЗИ САЙТ Е НА ПЕЕВСКИ Е СЪЗДАДЕН ДА ОБСЛУЖВА ПОЖАРНИКАРА „БУДА“
10.09.2019 09:52 / Отговор
Kurt Има от какво да се срамуваш,Недялко,но за жалост савецките хора нямат нито срам,нито страх от Бога,както и чест и достойнство.
10.09.2019 15:00 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още