Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Ненков: Абсолютно безотговорно е да тласнем държавата в политическа криза

Мрежата

Ненков: Абсолютно безотговорно е да тласнем държавата в политическа криза

Снимка:

Депутатът от ГЕРБ Александър Ненков, Фейсбук

Не знам дали си даваме сметка, че стана модерно да си “хейтър”. Няма нищо градивно. Само трябва да кажеш нещо срещу правителството и получаваш червена точка.

Даже не се зарадвахме за миг, че България и същия този “лош” Борисов успя да вкара държавата ни в този дългоочакван валутен и банков съюз, зад което седи много труд и трупане на доверие към държавата. То, тази тема даже не беше водеща новина. Беше отбелязана малко преди спортните новини.

Да, има хора, които не харесват правителството - никой не е безгрешен, но има и такива, които го харесват. Не бих посмял и да се опитам да променя на някой мнението, но е важно, все пак, емоциите да бъдат на заден план. Избори ще има само след няколко месеца и за мен е абсолютно безотговорно да тласнем държавата в политическа криза, защото едно подаване на оставка на правителството ще доведе до това, от една страна, а от друга - ще останем без парламент с месеци.

Същият “лош” парламент по конституция е единственият, който може да актуализира бюджет, да гласува извънредни епидемични закони и да обезпечава всички социални и икономически искания в предстоящите непредвидими месеци. Призовавам единсъвено към разум, взаимно уважение и нищо повече!   


Коментари (2)

Ненков ама тя си е в криза по Ваше време, прости нямате професионален капацитет да управлявате. Добре, че беше за малко финансистът и икономист Орешарски, та да положи добра икономическа среда за бизнеса , а после Вашата мутра обира лаврите. С джипка и демагогия, корупция и далавери, не се гради демокрация. Видяхме и преди малко как е замесен и председателят на Конституционния съд, пълно срастване на мафията с държавата, с изключение на Президента, който всячески се мъчат да очернят.
15.07.2020 15:16 / Отговор
Факт! Нямате ли срам да лъжете толкова нескопосано?!? На Орешарски ЕС спря всички проекти и субсидии!
15.07.2020 16:41

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още