Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Ненков: Жажда за власт събира на едно място провалени политици

Мрежата

Ненков: Жажда за власт събира на едно място провалени политици

Снимка:

Депутатът от ГЕРБ Александър Ненков, Фейсбук

„Това ли е обединяващият принцип, който събира провалени политици на едно място? Това ли са хората, които се представят като алтернатива? В една толкова трудна за държавата ситуация сме готови сами да се вкараме в капана на безвремието, без да си даваме сметка за последиците. Дълбоко уважавам всяко различно мнение и политически възгледи. Само след няколко месеца има избори и всеки ще изрази своята позиция. Това е демокрацията и вярвам в нея, но не вярвам във фалшивите герои, за които злобата, завистта и жаждата за власт могат да бъдат алтернатива. Както се казва: никой не може да ти направи, това което сам можеш да си направиш и вместо да търсим разбирателство и път един към друг, не защото се харесваме, а защото предстоят трудни месеци за България. Всичко останало чисто и просто е егоизъм и жажда за власт“.   

 


Коментари (3)

Провален политик, който е Борисов. Мутра си беше и мутра си остана.
10.07.2020 12:41 / Отговор
кесо Ненков, нека тези "ентусиасти" да направят един важен научен експеримент. Дали един легион провалени политици, червени олигарси, червени мутри и Йоло Денев разбира се, могат да направят един "велик" държавен проект с който да учудим света па и самите себе си /е, който оживее след "експеримента" де/. Това ще бъде "голям принос" за науката, а и за някои граждани на които е нарушена връзката с главния мозък вече в продължение на 75 години.
10.07.2020 13:05 / Отговор
Ама моля ви се з.ащо мислите, че хората не разбират колко тъпо е това което прави Радев и другите, та чак до Йоло Денев. Това вчера беше само една малка шепичка от народа. Ще видим кой кого на изборите. Точно защото си знаят че на избори народа си казва тежката дума, за това сега се пънат по площадите и вдигат юмруци
10.07.2020 13:16 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още