Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Нещо много смахнато има в това, българин да тръби, че обича Русия

Мрежата

Нещо много смахнато има в това, българин да тръби, че обича Русия

Снимка:

От Фейсбук профила на Валентин Петров Чиков

Месинджърът ми отново прегря. Заляха ме с нападки и пъстри епитети за неизменната ми позиция към путинова Русия и комунизма, питат ме какво толкова лошо имало в това да си русофил, да обичаш Русия. И аз отново ще отговоря публично, надявам се за последен път.

Ако си руснак - естествено, нищо лошо, напротив - това е за уважение. Защото всеки нормален човек, освен близките си (на първо място), обича и родината си.

Но нещо много смахнато има в това, българин да тръби, че обича Русия. Защото няма човек с две родини, както няма човек с две биологични майки.

И още. Кой милее за своя тиранин?

Кой нормален човек обича чужда, при това враждебно настроена държава, която води мащабна хибридна война срещу страната му?

Ама той обичал руската култура и руската душевност! Не говори за успехите на отделни писатели, художници, певци, артисти, учени ... Колко ли може да изброи? Дали изобщо е чувал за Пушкин, Ломоносов, Лермонтов, Тургенев, Бородин, Римски-Корсаков, Мусоргски, Брюлов, Кандински, Шчедрин ... Нее, говори по болшевишки, на едро - за култура и душевност.

Каква култура, каква душевност в една диктаторска, агресивна, терористична, мизерна, изостанала варварска страна, озъбила се на целия мирен свят. Империята на злото! Развъдник на лъжи и агресия.

Това ли е голямата любов на русофила? И защо не припне към любимата си, а драпа към враговете ѝ на Запад?

Дори да подминем факта, че Русия не ни е дарила с нищо друго, освен материална и духовна разруха, нищета, робство, комунизъм, потъпкване на всякакви човешки права, репресии и убийства, безмилостни грабежи и до днес, дезинформация, провокации ... Дори да подминем всичко това, да се наречеш русофил е срамно. Срамно и безнравствено!

"Обичам Русия!" Нещо много пошло, престъпно и извратено се крие зад тези две думи, казани от българин.  


Коментари (17)

Путинка е едно, русофил - съвсем друго. У нас путинките - с лопата да ги ринеш.
18.09.2020 12:49 / Отговор
ЦИГАНИТЕ НЯМАТ ДЪРЖАВА. - ЗАЩО? ЗАЩОТО РАБОТЯТ ЗА ВАРВАРСКА РУСИЯ НА ПУТИН!
ЛУМПЕН РАДЕВ-100%ЦИГАНИН
КОРНЕЛИЯ НИНОВА-100%ЦИГАНКА
МАЯ МАНОЛОВА-100%ЦИГАНКА
СЛАВИ ТРИФОНОВ-100%ЦИГАНИН
ТРИМАТА ЦИГАНИ-100%ЦИГАНИ
МАЙКИТЕ ЦИГАНКИ-100%ЦИГАНКИ
ДЕБИЛНА Б-Я-100%ЦИГАНИ
ЦИГАНИТЕ НЯМАТ ДЪРЖАВА-РАБОТЯТ ЗА ВАРВАРСКА РУСИЯ НА ОТРОВИТЕЛЯ ПУТИН!
18.09.2020 15:38
Русофил Виж, да кажеш, че обичаш Франция, Германия, Англия, САЩ е толкова греховно.... И там има култура и душевност, но не - ние си обичаме Русия, а всички останали, включително и България, мразим!!!
18.09.2020 13:09 / Отговор
Анастас 80% ДЕБИЛИ

Простата Русофилистична измет просто трябва да слезе
2 метра под земята - там е мястото им !!!

Затова съществуват "партии" като БСП АТАКА, България без цензура, Има такъв народ, Изправи се БГ, Да България и Русофили.
Никакво единение с тази проста паплач.

Изгладени и полирани мозъци със::
списъци, СРС-та, флашки, подслушвания и напоследък фото-шоп колажи и клипчета с кюлчета ...

(обобщително)
19.09.2020 13:09
кесо Авторът Валентин Чиков очевидно е настъпил по болното място продажната русофилска сган в България която в 95% не познава нито руската култура за която твърди, че се възхищава, нито историята на руските мръсотии които тази държава ни е правила поне от 170-180 години насам. Да не говорим, че съветската окупация от 09.09.1944 г. е втората най-черна дата от българската история, след османската окупация в края на 14 век, нанесла също толкова мащабни и дълбоки поражения върху нашето общество.
18.09.2020 13:29 / Отговор
Либеро Чичиков, кой си ти да определяш кого и какво да обичат хората. От къде се пръквате такива болшевики и макартисти да диктувате на хората какво да харесват какво да обичат какво да носят и как да се държат.
18.09.2020 18:06 / Отговор
Z Прочети отново, и този път - внимателно, какво казва човека. Той изразява мнение и не диктува нищо на никой. Това, че неговото мнение на теб не ти харесва, не го превръща в диктат. Аз, лично, подкрепям напълно мнението на г-н Чиков.
18.09.2020 19:03
МУТРАТА РАДЕВ - ВЪН !!!!!
За Русофилистиците с любов:

Нека дружно да запеем !!!

SON of a BITCH - MADE for RUSSIA

https://youtu.be/aMgx6jQUBpI

KISS MY ASS
.
19.09.2020 13:14
Вера До преди половин година бях демократ, но не бях антикомунист, защото мислех, че "анти"- каузите не са градивни. Знаех че Русия не е демократична държава и е грешна геостратегическа ориентация, но не съм я мразела. Сега виждайки на какво е способен режимът на Путин, възползвайки се от световната криза и как срива държавата ни с помощта на местните, алчни за власт, русофили и предатели, станах и русофоб и антикомунист. Защото казаното от г-н Чиков е чистата истина - това е "чужда, враждебно настроена държава, която води мащабна хибридна война срещу страната ни". Докато не го осъзнае мнозинството от българите и не се противопостави с всички сили на руското влияние бъдещето ни няма да е никак розово. Много трудна задача.
18.09.2020 20:00 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още