Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Алгафари: Дали тези герои на новото време, не можеха да простят на майката, че им нарушава демократичния рахатлък

Мрежата

Алгафари: Дали тези герои на новото време, не можеха да простят на майката, че им нарушава демократичния рахатлък

Алгафари: Дали тези герои на новото време, не можеха да простят на майката, че им нарушава демократичния рахатлък - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на политическия пиар Нидал Алгафари,

Приятели,

Вчера терористка с две деца се вряза в мирно окупираща кръстовище тълпа. С нейния терористичен акт, да се прибере вкъщи със заспиващите на задната седалка две деца, тя застраши устоите на демокрацията. За това, няколко левента, юнаци направо, здрави мъже раздадоха демократичното си юмручно право. Даже един от тези герои на демократичността, отвори шофьорската врата и се опита да извади нарушилата наложеното улично право на тълпата. Добре, че се намериха и по малко милеещи за разправата, че го възпряха инак, децата на терористката, щяха да видят с очите си трошене на кокали, зъби, крайници на терористичната майка. Щяха да се научат, как се налага демокрацията върху устните, които ги целуват с любов, над ръцете с които ги гали, над нозете с които тича отрудената терористка да ги води на градина, училище, да им купува сладолед и други екстри.

Дали тези герои на новото време, не можеха да простят на майката, че им нарушава демократичния рахатлък и да я бяха пуснали да прибере децата си в креватите им? Дали не можеха да проявят снизходителност и добрина и да не показват чудовищното си извращение пред невръстни деца? Дали станаха по-големи герои в собствените си очи? Дали някъде сега се фукат, как разбиха колата на едно семейство, как стресираха майка пред децата ѝ и как ужасиха децата?

Мое най-голямо огорчение от показаното е, че момичета и жени бяха наравно с ербапите. Чупеха, ритаха, блъскаха и псуваха като каруцари.

Тези им изтъкани от героизъм действия, които не биха сторили, ако не бяха тълпа. Сега я разбирам психологията на тълпата. Липса на разум, култура, възпитание и най-вече загуба на човешки облик.

Слава Богу, че мъжът в колата нямаше законно или незаконно оръжие.

 

          


Коментари (12)

кесо Дали вдъхновителите на пощурялата червената сган по улиците Румбата, Майчето, Ристю десантчика, "Отровно трио-тримата глупаци" ще поемат отговорността за ставащите извращения? Майчето и третия глупак Велислав Минеков вече се измъкнаха с дежурното "не ги познавам". През 2013 и 2014 г. протестите бяха 20-30 пъти по-големи но не се случи нищо такова, днес стана ежедневие.
18.08.2020 13:35 / Отговор
ТАКИВА СА "ДЕЦАТА" НА РУМЕН РАДЕВ-РУСКИЯ ЕНИЧАРИН НОВИТЕ МИТКО ПАЛАУЗОВЦИ, ЯСТРЕБИНЧЕТА И ДРУГИТЕ ТАЛИБАНИ
18.08.2020 13:41 / Отговор
кесо Интересно какво биха казали и идеолозите на протеста, уважаваните проф. Калин Янакиев и проф. Александър Кьосев или и те ще си затраят като политическите му водачи за да не си развалят интелектуалния комфорт. Само че ако те си затраят от уважавани професори ще станат само професори, а това в гражданския смисъл значи нищо и те го знаят най-добре.
18.08.2020 13:43 / Отговор
Анастас Калин Янакиев изля две кофи с думи в Портал Култура
и каза нещо от сорта - "Вече без мен !
Добре, ама досега ... ??!! Беше рамо до рамл с МаяМазолова, Румен Петков, Румен Гечев, Тримата глупаци, футболнитр агитки и Божкпв TV ...

Така професор и интелектуале станаха мръсни думи.

(поучитрлно)
20.08.2020 08:26
Виновната майка можеше доброволно да избегне конфликта, първо ако беше истинска майка, а това е един цигански номер за използване на деца. Трябва да се задейства "Закрила на детето" и да й бъдат отнети. Второ полицията и жандармерията е длъжна да опазва и превантивно да осигури обществения ред, а не по сигнал. Беше си провокация отвсякъде.
18.08.2020 14:52 / Отговор
Питащ Каква провокация бе кретен! На какво провокация? На незаконните ви идиотщини! Тази жена живее и си плаща данъците в този град и има право да се прибере в къщи. С какво тя е нарушила закона за разлика от вас???
18.08.2020 15:54
Избягващият конфликти Полицията,ако търсим задължения първо беше длъжна да ви отстрани от платното за движение!А сега само за момент си представи,че си на мястото на бащата на децата в колата!Само за миг влез в неговите обувки,защото,ако аз бях на негово място,друго щеше да пишеш сега на клавиатурата за едноръки!Виновна е само,затова че иска да се прибере в къщи,но анархисти -социалисти не я пускат,защото мразят!Мразите себе си,но не го осъзнавате!А
18.08.2020 17:15
Катка Глупак!
18.08.2020 21:22
Катка Глупак!
18.08.2020 21:21 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати