Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Нидал Алгафари: Имайте милост, велики въстаници!

Мрежата

Нидал Алгафари: Имайте милост, велики въстаници!

Нидал Алгафари: Имайте милост, велики въстаници! - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Нидал Алгафари:

Приятели,

Вчера се проведе петото величествено въстание, което събра 0,65 % от европейските представители пред същото , че и по малко съотношение на протестиращи спрямо населението на България. Какво ще ни рече това?

Европейският парламент хич не го еня за тази територия от Европейският съюз.

Европейският парламент, не възприема терзанията на малцината излезли на площада.

Европейският парламент му трябват малко повече факти за да посочи някой като виновен за тежко криминално престъпление.

Европейският парламент не ги посочва като престъпници, защото почнат ли от тук, ще трябва да завършат соченето до Брюксел.

Европейският парламент се вълнува от други теми, но не и от  желанието на няколко дузини граждани да сменят правителство с неясно какво след него.

Европейският парламент чака 60 и кусур процента тцъкащи, псуващи, хулещи фейсбук маниаци да се облекат и да излязат на площада и да покажат, че ги има.

От видяното през последните няколко дни стигам до заключението, че на протестите вече са само членове на новопоявили се партии, сдружения и НПО-та, които ползват малката Хайд парк трибунка за да бъдат евентуално забелязани.  Като не усещат забелязването си, щурмуват сградата на БНТ и трогателно я замерват с яйца и каквито зеленчуци има на пазара. И не разбирам защо със зеленчуци и яйца? Каква е символиката? Каква е целта? Защото постигат само едно. Създават повече работа на леля Мара и Пенка! Те не са ви виновни за нищо. Имайте милост, велики въстаници!


Коментари (4)

Прочетена информация: За манипулациите на Радан и Йончева: Вкарват силно критична към управлението Резолюция, но не могат да намерят достатъчно подписи, затова търсят такива от крайната левица в ЕП. Сделката е направена чрез включването на искания за Истанбулската конвенция и ОМО „Илинден”
18.10.2020 14:32 / Отговор
Нидалчо, ходи се гръмни в Сирия!
18.10.2020 18:39 / Отговор
dfas ще ви се на другарете но не..остава тука за да ви прави на нищо докато се гръмнете вие
19.10.2020 05:36
Примата от Банкя Най обичам мазни араби да ми ближат топките
19.10.2020 23:13 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема