Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Нидал Алгафари: Нека се обединим въпреки всявания разкол в обществото

Мрежата

Нидал Алгафари: Нека се обединим въпреки всявания разкол в обществото

Снимка:

"В такива времена да бръщолевиш, как искаш да сме икономическа сила, както са Германия, Великобритания или САЩ, е нелепо и глупаво", смята PR експертът

Нидал Алгафари, Фейсбук

Приятели,

когато сме обсадени, когато сме в трудност, когато имаме нужда от качествени водачи, овластен, по някаква причина, да драпа със зъби и нокти, че да се добере до екраните и да всява разкол, е низко и долна проба политика. Даже уважителната причина за това, да е жената до него, която не може да преживее, че нейният губи ПР битката.

Сега имаме нужда от сплотяване и заравяне на оръжията. Имаме нужда от впрягане на всичките ни сили, за да ограничим пандемията и най-малко ме интересува дали някой е по пръв пред медиите, дали точно той ще е главнокомандващ, бащата на нацията, майката на народа, спасителят в ръжта. Интересуваме всеки заявил се като отговорен политик да е ОТГОВОРЕН с думите и делата си. Та моля, всеки политиканстващ, гонещ рейтинги, слава, главновластие, да се сопре. Вместо да се появява като призрак от призрачната си сграда и да словоблудства, да намери начин с който да е полезен в кризата. Защото от кризата може да стане така, че такива политиканстващи ПР гонители да станат ненужни.

В такива времена да бръщолевиш, как искаш да сме икономическа сила, както са Германия, Великобритания или САЩ, е нелепо и глупаво. Като искаш нещо и си на толкова висок пост, моля дай вариант как да го постигнем и направи нужното за постигането.

При извънредно положение, всеки слабоумник, който иска да стане интересен и разпространява небивалици, допринасяйки за разширяване на паниката, на страха, на ужаса, трябва да бъде озаптен.

Приятели,

нека се обединим въпреки всявания разкол в обществото. Тези както сме ги избирали, скоро пак ще трябва да избираме.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив