Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Нидал Алгафари: Нека се обединим въпреки всявания разкол в обществото

Мрежата

Нидал Алгафари: Нека се обединим въпреки всявания разкол в обществото

Нидал Алгафари: Нека се обединим въпреки всявания разкол в обществото - Tribune.bg
Снимка:

"В такива времена да бръщолевиш, как искаш да сме икономическа сила, както са Германия, Великобритания или САЩ, е нелепо и глупаво", смята PR експертът

Нидал Алгафари, Фейсбук

Приятели,

когато сме обсадени, когато сме в трудност, когато имаме нужда от качествени водачи, овластен, по някаква причина, да драпа със зъби и нокти, че да се добере до екраните и да всява разкол, е низко и долна проба политика. Даже уважителната причина за това, да е жената до него, която не може да преживее, че нейният губи ПР битката.

Сега имаме нужда от сплотяване и заравяне на оръжията. Имаме нужда от впрягане на всичките ни сили, за да ограничим пандемията и най-малко ме интересува дали някой е по пръв пред медиите, дали точно той ще е главнокомандващ, бащата на нацията, майката на народа, спасителят в ръжта. Интересуваме всеки заявил се като отговорен политик да е ОТГОВОРЕН с думите и делата си. Та моля, всеки политиканстващ, гонещ рейтинги, слава, главновластие, да се сопре. Вместо да се появява като призрак от призрачната си сграда и да словоблудства, да намери начин с който да е полезен в кризата. Защото от кризата може да стане така, че такива политиканстващи ПР гонители да станат ненужни.

В такива времена да бръщолевиш, как искаш да сме икономическа сила, както са Германия, Великобритания или САЩ, е нелепо и глупаво. Като искаш нещо и си на толкова висок пост, моля дай вариант как да го постигнем и направи нужното за постигането.

При извънредно положение, всеки слабоумник, който иска да стане интересен и разпространява небивалици, допринасяйки за разширяване на паниката, на страха, на ужаса, трябва да бъде озаптен.

Приятели,

нека се обединим въпреки всявания разкол в обществото. Тези както сме ги избирали, скоро пак ще трябва да избираме.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати