Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Нидал Алгафари: Радев уволни всички и сложи свои хора, колелото се завъртя и сега лее крокодилски сълзи

Мрежата

Нидал Алгафари: Радев уволни всички и сложи свои хора, колелото се завъртя и сега лее крокодилски сълзи

Нидал Алгафари: Радев уволни всички и сложи свои хора, колелото се завъртя и сега лее крокодилски сълзи - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на политическия пиар Нидал Алгафари

Приятели,

преди не много време, господин Радев уволни всички областни управители, всички началници на полицейски управления, всички началници на служби, всички заместник- министри и ръководители на държавни големи предприятия. Замени ги със свои доверени лица и близки другари по "Пътя на копринката".

Тогава се очакваше всички ние да приемем това, като нещо нормално. И ние го приехме, макар с горчилка в устата. Колелото на историята се върти и дойде ред на новото управление да смени кадрите с такива, които ще се хванат да работят заедно, за да измъкнат затъналата българска каручка. Но сега уволняващият преди без съгласуване с никой, лее крокодилски сълзи. Защо бре, джанъм?

Защо бре, съвест неразбрана, не защити министър-председателя, когато го замерваха на Трети март? А сега се опитваш да разбуниш още повече балканските страсти, като се противопоставяш на решение на най-висшата власт, парламентарната? Защо бре, миролюбецо не спря изпращането на оръжия за Украйна, когато то се продаваше през бабувания от теб кабинет? Като го слушам господин Радев се присещам за Оскар Уайлд -"Няма друг грях освен глупостта." или пък "Само глупакът очаква да бъде щастлив през цялото време." - Робъртсън Дейвис.

Е, слънцето не може винаги да грее само в прозорците на президентството. Достатъчно погря и видя, че и там са човеци грешни, завладени от самозабрава, самолюбие, властолюбие, корист и мания за величие. Слънцето се нагледа достатъчно, как посоченият от руските служби човек затулва с пръстче и си мисли, че е скрил от всички слънцето.

Разбирам от думите изказани пред бившите от служебния кабинет, настоящи чиновници в администрацията на президентството, че се кани да прави всенародно движение. Един много по-умен, много по-кадърен и много по-добре стоящ президент направи подобно и то се провали с трясък.

Спри се господин Радев с наливането на масло в разделението на хората. Избутай си с нищо добро незапомнен мандата и ако имаш сила и можеш, създай си движение, партия, опълчение, НПО или се пенсионирай и си гледай снимките.

И да не забравя да припомня нещо. Тодор Живков, добър или лош, остави всичките получени подаръци като държавен глава на музей. Не прибра нищо за себе си или за съпругата му.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети