Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Нидал Алгафари: Все се чудих, какво пречи на полицията да разкара няколкото ексхибиционисти…

Мрежата

Нидал Алгафари: Все се чудих, какво пречи на полицията да разкара няколкото ексхибиционисти…

Нидал Алгафари: Все се чудих, какво пречи на полицията да разкара няколкото ексхибиционисти… - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Нидал Алгафари

Приятели,

снощи схванах тънката и хитра мисъл на правителството.

Все се чудих, какво пречи на полицията да разкара няколкото ексхибиционисти завардили незаконно кръстовищата. Полицията има правото и задължението да ги отстрани со кротце или со кютек. Имат водни оръдия, имат количествено преимущество, но не го правят. Защо ли?

Тези няколко поборници за законност чрез незаконни действия работят с умисъл или от кокоша тъпота за Борисов и ГЕРБ. Всеки Божий ден на окупация на кръстовищата и пътищата допринасят за намразването им от стотици хиляди, които не могат да стигнат по утвърдените си навици на работа, да заведат децата им в детските градини, да не могат да стигнат до театри зрителите, до барчетата любителите на чашката, на приятелски сбирки уморените от жегата.

Ужилените от протестърите събират несъгласие, гняв, ярост и най-вече отвращение от безсмислието на клечащите по кръстопътищата. На Борисов му дреме на ... /кой каквото му хрумне/, обикаля си по строителните обекти. показва на "теле" - зрителите, които са консерватори, че той работи, а викащокрякащите са безделни хипари.

Предполагам, че скоро ще се стигне до саморазправа от граждани към други граждани и тогава полицията ще се види в чудо, кой от кого да отърва. И тъй като видно, че той няма да си подаде оставката, заради няколко кръстовища, след време ще обясни, че освен пандемията и протестите са ни докарали до последствията, които ни очакват.

Хитро, Борисов! Май хитростта ще надделее над умността на върналите се от чужбина за лятната им почивка.


Коментари (3)

кесо Явно като опитен ПР експерт Алгафари разгада хитрата ПР стратегия на Борисов, който позагуби доста от своя политически ореол през годините. Затова му е нужна "революционна стратегия" за нов "политически ренесанс". За целта "секретните гербаджии" от "Отровното трио" спретнаха такъв невиждан цирк из центъра на София, който е в състояние да изпрати в прегръдките на Борисов и управляващите, дори и недоволните от тяхното управление. Де гиди гербаджии, де!
30.07.2020 17:35 / Отговор
Джедай Тотю Алгафари, предполагам, че знаеш българската поговорка, която гласи: „Не е луд този, който изяжда зелника, а този, който му го дава“? Нали се сещаш, че не Баце е накарал, убедил или платил на когото и да е да застане където и да е? Малоумните протестърчета и техните „ръководители“ – алкохолика Минетков, айдуката Хаджи Нено и бабуина Бабикян Орангутанян - са толкова тъпи и недосетливи, че въобще не се усещат каква услуга му правят на Баце и то напълно безплатно? Ти какво очакваш, той да каже: „А не, не ща такива услуги, които да ме държат на власт! Ей сега ще ги разгоня за хатъра на тези, които после ще си скъсат гърлата да вият, че смачквам мирните протести на ненапилите се, не напушилите се и не дрогиралите се мамини синчета и щерки!“. Как ли пък не! Нека продължават да задръстват кръстовища – накрая Баце може и да почерпи! Така де, тези хорица работя за него все пак!
30.07.2020 17:37 / Отговор
Цветка Предпочитам да са на улицата!После ще започнат с атентати!Знаете от нашата история , колко са "способни"!
31.07.2020 01:07 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати