Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Николай Бареков: Със своите 5 депутати в следващия парламент Христо Иванов ще промени завинаги България

Мрежата

Николай Бареков: Със своите 5 депутати в следващия парламент Христо Иванов ще промени завинаги България

Снимка:

От Фейсбук профила на Николай Бареков:

Със своите общо пет депутати в следващия парламент Христо Иванов ще промени завинаги България и ще спре Бойко и Доган! Той няма да бъде техен слуга и никога няма да обслужва интересите на господарите си! Другите пет депутати от Великата парламентарна група на ДБ, начело с гиганта ген. Атанасов ще ръководят дневния ред на парламента и ще излъчат велико правителство, което ще представлява интересите на всички 69 целогодишно протестиращи либерали, еколози - всичколози и жълтопаветните демократи пред БНБ. Европа ще приветства новото демократично мнозинство от 10 депутати, които няма вече да са безработни интелектуалци и адвокати без клиентела, както си намериха работа миналата година суперпрофесионалистите Радан Кънев (евродепутат в Брюксел и бивш депутат и безработен адвокат) и Трайчо Трайков - бивш министър, подсъдим, а вече и районен кмет на велик столичен квартал без портфейл.  


Коментари (13)

Този май ковидът го удари в главата, или и преди си беше такъв психар.
18.10.2020 18:35 / Отговор
От цвета на нацията Всеки ,който говори истината става психар?Кое не е вярно?Журналистите,които отразяват най-прилежно всекидневно протестите са в пъти повече от протестиращите!И това ли е психарско,или не е?Дори медиите ,които го отразяват са повече!
18.10.2020 18:43
Иво "да маджо" ще промени единствено банковата си сметка така както смята да направи и бареков- 2 Изплезен Език с.трифонов и както това направи н.бареков- 1 ббц/ктб!Тия са един дол дренки!
19.10.2020 09:57
Христофор Колумб от Росенец Абе ,къде се скри Пинокио???Вече не се показва,като слънчасал премиер в сянка!Да не би да е в съда и да работи?А,не бе!Той е с отнети права!
18.10.2020 18:45 / Отговор
Георги Търси се дипломата на Христо Иванов ...
18.10.2020 21:01 / Отговор
Киро А ти кой беше да се изказваш точно какво ще постигне знайния провален политик Христо Иванов????!
19.10.2020 13:38 / Отговор
Димо В голяма грешка е Бареков, аз съм готов да се обзаложа, че на следващите избори Христо Иванов и партийката му отново ще останат извън парламента, просто с всяка една публична изява тези хора губят доверието на избирателите си.Това си е истински талант!!!
19.10.2020 14:06 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още