Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Николай Марков: Повече от ясно е, че Радев сгази лука

Мрежата

Николай Марков: Повече от ясно е, че Радев сгази лука

От Фейсбук профила на Николай Марков

Повече от ясно е, че Радев сгази лука. Не веднъж! Разбирам простата асоциация на скодоумния човек, който мисли, че щом някой може да управлява самолет, значи може и държава. Ако живеехме в праисторически времена, сигурно това ще ни изглежда съвсем логично, но подобни разсъждения в 21 век са гнил плод на болна фантазия. И точно заради нея вкарахме вълка в кошарата ни без да подозираме какви са намеренията му, а те не са по-различни от на всички заобикалящи го вълци. Вижте им само муцуните.

Не забравяйте, че и в предишните избори за президент отново БСП излъга избирателите си, че Радев е проруски човек и те са политическата гаранция за това. Пет години след тази очевидна лъжа, отново БСП размахва руската карта в едно с компрометирания си пудел Радев. Изводът е, че както БСП така и самият Радев са пристанали трайно на американските интереси и са готови на всичко да заблуждават собствените си избиратели - "Играта е безмилостно жестоко, борбата както казват е епична." Става въпрос за борбата на червената олигархия да се боядиса в синьо, но гласовете на пенсионерите да отидат в подкрепа на американските колониалисти. Планът е добър, нали? И достатъчно подъл, кавито са и играчите в него. Затова на тези им обърнете гръб!!! Завинаги.

Никой не мрази американците, спокойно!  

Точно от там очакваме да се даде началото на новата световна революция, която да върне нормалността в света. Защото е очевидно, че световните политически елити са обикновени парцалени кукли и нямат никава тежест за защита на собствените си граждани за каквото да било. Те са формални. Вижте само образа на върховния ръководител на ЕК - плагиатката Фон дер Лайен, за която източногерманското малко човече Меркел каза: "Мен не ме интересува дали е плагиатствала или не за своята научна кариера, а дали стои политически коректно на сцената на световната политика." Разбирате ли какво означава "безкрайно дъно"? Дъно , което поглъща всички достижения на човешката цивилизация.

Не държавите ще се разделят, а хората във всички държави са разделени и ще продължат да се раделят. Ограбените срещу безнаказаните си грабители - това се случва. Следва период на организация и осъзнаване, след това един друг период и накрая световна революция от невиждан до сега конфликт. Световна криза в която едни порочни, уж политически елити ще платят за всичко причинено от самите тях през последните 30 години беззаконие и грабеж. Ще се оре отново земята на дълбоко. Това вече се е случвало.

Някои ще се усмихнат, зная. И аз ще им се усмихна... засега.  


Топ новини

виж още

Актуална тема