Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Николай Младенов призова да подкрепим ваксинацията: Включително с рамкирана снимка във Фейсбук

Мрежата

Николай Младенов призова да подкрепим ваксинацията: Включително с рамкирана снимка във Фейсбук

Николай Младенов призова да подкрепим ваксинацията: Включително с рамкирана снимка във Фейсбук - Tribune.bg
Снимка:

От профила във Фейсбук на специалния представител на ООН за Близкия изток и бивш министър на външните работи Николай Младенов

Днес си сложих #рамка на снимката във Facebook, че ще си сложа #ваксина срещу COVID-19. Разбира се приоритетът трябва да бъде на хората на първа лини  —  доктори, медицински сестри, учители, полицаr, както и най-рисковите контингенти— възрастните хора, нашите родители и хронично болните. С голяма изненада открих обаче, че ако искам да си сложа рамка със същото съдъражние на български език, единствената ми опция е да кажа, че НЯМА да си сложа ваксина... странно, нали? Обръщам се с #молба към всички във Facebook, които знаят как се правят тези неща— нека да помогнат като направят рамка в ПОДКРЕПА на ваксинирането срещу #COVID19. #споделете

Трябва да се противопоставим на фалшивите новини, конспирациите и лъжите, които рискуват живота на всички!“, пише още Николай Младенов.  

                                                                                           


Коментари (4)

Илина Можеш да кажеш,че си летял до Луната,но дали е така?!☺☺
08.12.2020 11:42 / Отговор
Кухо! Е, и?!?
08.12.2020 19:41
Никой в нищо не искам да агитирам. Ако зависи от мен ваксините за ковид саботьорите, разпространяващи лъжите и конспирациите за коронавируса и за ковидиотите, които ги поглъщат като топъл хляб щяха не само да не са задължителни, но и да са не-до-стъп-ни. Както и болничното лечение. Толкова ми писнаха. Добре, че не зависи от мен, а от някакви хуманни хорица като лекари, политици и държавни чиновници, чувстващи се длъжни да ги спасяват насила и въпреки храчките, с които ги замерят .
08.12.2020 12:33 / Отговор
Глупости на търкалета Това,че си невежа и опозиция на всичко нормално в живота не е проблем на никой друг,освен на теб самия!Не ни занимавай с комплексите ,които имаш за избиване!
08.12.2020 12:44

Добави коментар
Топ новини

виж още