Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Николай Нанков: Изпращаме една много трудна година на хаос и високи цени

Мрежата

Николай Нанков: Изпращаме една много трудна година на хаос и високи цени

Николай Нанков: Изпращаме една много трудна година на хаос и високи цени - Tribune.bg
Снимка:

„Ние от ГЕРБ-СДС ще продължаваме да сме партията, носител на стабилността и да предлагаме ясни решения в интерес на хората“, пише депутатът от ГЕРБ-СДС

От профила във Фейсбук на депутата от ГЕРБ-СДС Николай Нанков

Скъпи приятели, в светлите празнични дни най-ценно е да се радваме на уюта у дома с близките си хора. Но в навечерието на Нова година нека все пак се обърнем назад, за да си спомним през какво преминахме. Изпращаме още една трудна, много трудна година. Хаос и безвремие, високи цени на хранителните стоки, на горивата, на строителните материали, на услугите. На всичко. И отново година с избори. И отново с победа на ГЕРБ-СДС – в национален план, и в област Ловеч. Нещо повече – в област Ловеч на изборите през октомври имахме един от най-добрите резултати за страната.

Но нашите опоненти не разчетоха мъдро вота на хората и вече два месеца правят и невъзможното, за да ни доведат до нови избори. Голяма грешка! Хората не очакват от нас политически боричкания! А да решаваме проблемите им с инструментите на демократично избрана изпълнителна власт!

А сега – накъде отива България, какво ще стане с големите инфраструктурни проекти, какво ще стане с бизнеса, как живеят хората в страната, могат ли да си плащат сметките, храната, как ще се развива трудовият пазар, ще има ли фирми, които ще затворят, къде е мястото на страната ни в Европа и света, какво е доверието на нашите евроатлантически партньори, какъв е авторитетът ни на международната сцена? Опонентите ни не търсят отговори на тези въпроси. Обсебени са от идеята за политически реваншизъм.

Гражданите не очакват това от нас.

Затова ние от ГЕРБ-СДС ще продължаваме да сме партията, носител на стабилността, да предлагаме ясни решения в интерес на хората, да търсим национален консенсус в името на бъдещето на България! Защото родината ни загуби много време, безценно време, скъпо време.

И сега, когато сме на прага на 2023 година, нека си пожелаем да сме здрави, да сме силни духом и много, много готови за още по-категорични победи! За да спасим България и да я върнем на пътя на развитието!

Желая на всички весело посрещане на Новата 2023 година!

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети