Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Николай Ненчев пита Гешев: Замесен ли е Румен Радев в шпионския скандал?

Мрежата

Николай Ненчев пита Гешев: Замесен ли е Румен Радев в шпионския скандал?

Снимка:

От профила във Фейсбук на председателя на БЗНС Николай Ненчев

Г-н Гешев, твърдите, че:

„Разследването е от особено значение за сигурността на България, ЕС, НАТО и САЩ. И че няма друг такъв случай след 1944 г.“ Сигурно е така, но бих искал да Ви попитам:

1. информацията за този пореден, грандиозен шпионски скандал от нашите служби ли е придобита, или е подадена от чужди, партньорски служби и Вие сте били принудени да действате под натиск?

2. Какво се случи с другите разкрития за шпионаж в полза на Русия, които публично обявихте? Има ли подведени български граждани и служители на МО под отговорност?  Има ли осъдени?

3. Президентът Румен Радев, замесен ли е под някаква форма в този или други шпионски скандали и дали се е поставил в услуга на чужда държава?

4. Ако сте искрен в днешните си тези, защо продължавате на думи да сте загрижен за националната ни сигурност, за сигурността на НАТО и ЕС, а продължавате да ме обвинявате и държите подсъдим вече повече от пет години, за това че съм „накърнил“ интересите на руската компания РСК - МИГ, която не изпълнява ангажиментите си към българската държава?  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още