Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Николай Ненчев: Под юмрука на Радев могат да се рисуват само петолъчки, сърпове и чукове

Мрежата

Николай Ненчев: Под юмрука на Радев могат да се рисуват само петолъчки, сърпове и чукове

Снимка:

От профила във Фейсбук на бившия министър на отбраната Николай Ненчев

 

Под юмрука на Радев могат да се рисуват само петолъчки, сърпове и чукове.

Призовавам всички, които се чувстват български демократи, да се съберем за протест пред мемориала на жертвите на комунизма в София днес в 18:00ч.

Снощи мемориалът е бил брутално осквернен. Върху имената на жертвите – борци за свободна и демократична България, знаково са надраскани символите на престъпния комунизъм и на сгромолясалата се империя на злото СССР.

Явно яростта в част от българското общество към демократичните норми и ред е поощрена да се пробуди отново. Дали това не се дължи на официалните призиви на ръководството на комитета, издигнал Радев за втори президентски мандат, той да упражнява властта със силна ръка?

По инициатива на Радев и на правителството му се отпускат стотици хиляди левове за ремонт на МОЧА – символ на чуждия комунистически агресор, господствал десетилетия в България. Пак под неговата власт осъмваме с оскърбителни комунистически символи върху светите имена на едни от най-свидните български жертви – тези на престъпния съветски комунизъм и на българските му привърженици и апологети, които и днес виждаме да участват в комитета „Радев – Йотова“. Леви реваншисти, агенти на репресивните тайни комунистически служби и кремълски слуги на Путин.

С този срамен и скандален за българската историческа и политическа памет акт, оскверняващ жертвите на комунизма, поръчителите и извършителите му се наредиха до техните убийци!

Ние ще изчистим позора от стената с имената на репресираните, но позора за България – Радев, трябва да премахнем на предстоящите избори!

Да изчистим петолъчките и Радев от българската политика!

На мемориала съм, елате и вие!  


Коментари (10)

Аут! Долу пРезидента Радев и неговото ДС!!!
04.10.2021 16:43 / Отговор
На КЛЕПОУХИТЕ ДС-ЧЕНГЕТА, около Румен Радев, са им клепнали ушите от слухтене, доноси и мерзост..... Време разделно е-България трябва да се раздели завинаги с тях и ще диша по-дълбоко...
04.10.2021 16:58 / Отговор
Боеко Мъка, мъка гербава...:)))
04.10.2021 20:12 / Отговор
Скоро мъката ви ще е повсеместна. Още малко ви остана
04.10.2021 21:05
ПЕТОЛЪЧКА.. СЪРП.. ЧУК........... БАБИКЯНОВИТЕ ТРОЛОВЕ ПАК СА ТУК........ ВАШТА ММАМА И ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ....
04.10.2021 22:57
Еятимов Глупаци ! Болни мозъци - вземете си болнични , клиниките са претъпкани , до тогава - кофа студена вода всеки ден !
04.10.2021 21:26 / Отговор
ДС в настъпление И агент Майстора се плюнчи по Нова на ранина...
05.10.2021 08:40 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема