Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Николай Стойнев към ДБ: Да проверят районните си кметове колко са кадърни и да ги попитат лесно ли се строят детски градини!

Мрежата

Николай Стойнев към ДБ: Да проверят районните си кметове колко са кадърни и да ги попитат лесно ли се строят детски градини!

Николай Стойнев към ДБ: Да проверят районните си кметове колко са кадърни и да ги попитат лесно ли се строят детски градини! - Tribune.bg
Снимка:

От профила във Фейсбук на Николай Стойнев - заместник-председател на Столичния общински съвет

Да проверят районните си кметове колко са кадърни и да ги попитат  лесно ли се строят детски градини! За година и половина не могат да довършат започнатите, например в Кръстова вада - Лозенец или в Триадица, или пък в Красно село!

А това, че София е магнит за млади хора с високо качество  на живот и възможности за добра работа е факт!

Десетки хиляди млади хора в последните години избират да се установят тук и да създадат семейство. Високият темп на строителство на градини все още изостава от увеличението на броя деца в града!


Коментари (11)

attropo гаргамел бойкикев и синчето на партийния секретар са ПРОСТАЦИ!
Както всички български кАмунисти - празни лафове и мерак за келепир!
20.05.2021 15:05 / Отговор
:) Съветската мутра Борисов го няма, покри се отново като страхлива мишка и веднага изпъкнаха с огромната си наглост следващите двама - Фандъкова и Гешев.
Сигурно усещат, че и тяхното време изтича.
20.05.2021 20:57
предлагам едно решение на кмета Софиянски През соца в центъра на София за детски градини се използваха национализирани къщи на заможни хора / фашаги /. Такава къща е била и Детска градина 100 . Но един прекрасен ден се случва следното :"/вече след "новата ера " /. В началото на месец октомври в детската градина на оглед идват общински служители, които уведомяват директора, че през лятото на сесия на Столична голяма община е взето решение "Нове Холдинг" (с шеф Васил Божков) да стане съсобственик с общината на имота на ул. "Велико Търново" №4. Имотът е с площ 668 кв.м., а масивната двуетажна сграда, със застроена площ от 117,35 кв.м., е паметник на културата. " Мога да продължа , но има лимит - 1000 букви
20.05.2021 15:55 / Отговор
да си дойдем на думата Пиша материала за да четат и знаят младите родители как са се решавали проблемите : "След няколко срещи с родителското настоятелство и с директора на ДГ №100 кметът Софиянски дава устно обещание да осигури сграда, в която детската градина да се събере на едно място. През пролетта на 2002 година той изпраща експертна комисия, която предлага къщата на ул. "Велико Търново" №2 да се надстрои. Вариантът обаче се оказва нерентабилен, защото къщата може да бъде надстроена само с един етаж, който ще побере само 20 деца. " Няма да е лошо сега да се експроприира кооперацията , собственост на Черепа , на бул. Васил Левски - ще бъде достатъчна поне за 500 софиянчета ! Сватът му сигурно няма да се дърпа !
20.05.2021 16:01 / Отговор
Куриоз "Немският посланик предложи на Янев съдействие за провеждане на изборите"???

Абсурдно! Немският посланик няма опит с машинно гласуване, защото то е забранено отдавна в Германия.
20.05.2021 17:28 / Отговор
Забранено е, защото машините им не издават разписки за вота, и не се пускат в урна като в България.
20.05.2021 22:16
да В замяна Фатммака ще клекне пред брата макединец за ЕС!
20.05.2021 22:17
Простакесата Фандъкова и любовница, една от всичките на мафиота, хем е некадърна, ама и много нагла. Краде и краде, районните кметове да не са самостоятелни феодали, че да строят. Тъпа и проста кучка, помияр ка. Да си дава оставката, и заедно с другите към затвора с 200.
20.05.2021 22:19 / Отговор
Карфица Тъпако, а за какво да плащаме на районните кметове? За това, че били умни и красиви? Видяхме ги вече. Нищо не работят, освен да боядисват пейки и да си вдигат заплатите, а Фандъкова да носи отговорност. И ако искаш да кажеш нещо, кажи го културно, не обиждай хора.
20.05.2021 23:04
Да попитам дрОгаря, -ако някой е за затвора, защо е нужна оставка
21.05.2021 06:48
ДрОгаря няма идея за задълженията на районните кметове и ръси простотии и обиди. Откъде знаеш, че Фандъкова е "любовница", бе? Да не би да си й биограф?
21.05.2021 13:06

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема