Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Николина Ангелкова посети предприятия със съвременни производства в Сливница

Мрежата

Николина Ангелкова посети предприятия със съвременни производства в Сливница

Снимка:

Тя обсъди с менъджмънта им запазването на работните места и възможностите за инвестиции в община Сливница

От профила във Фейсбук на депутата от ГЕРБ Николина Ангелкова

Запазването на работните места и възможностите за инвестиции в община Сливница обсъдихме с мениджмънта на „ПАК-ЕСТ“ и „Рьофикс ЕООД“ - предприятия със съвременни производства и значим принос за икономиката на региона. Георги Гаврилов – мениджър на „ПАК ЕСТ“ ме увери, че работният им процес протича при спазване на всички противоепидемични мерки. Откроих възможностите за подкрепа на бизнеса в условията на пандемия. Акцент бе поставен на факта, че планът за преодоляване на икономическите последици от кризата, приет от правителството, начело с премиера Борисов,  е в синхрон със здравните и санитарни мерки за защита на здравето на хората. Уверих представителите на бизнеса, че жизнеността на българската икономика е наш приоритет, тъй като работещата икономика е гаранция за ефективна социална политика. Затова се стремим бързо да преодолеем кризисната ситуация, предизвикана от световната пандемия.

С кмета на Сливница Васко Стоилков посетихме и фирма „Рьофикс ЕООД“, гр. Сливница, която е дъщерна на RÖFIX AG Австрия и разработва висококачествени строителни технологии. Нейните представители увериха, че бизнес стратегията им включва подкрепа за развитието на региона.

Социалните мерки на правителството за борба с COVID 19 бяха сред темите, които обсъдих с кмета на община Годеч Радослав Асенов.   

                                                                                                                         


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още