Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Нинова без заплата похарчи 9000 лв., за…партийни козунаци

Мрежата

Нинова без заплата похарчи 9000 лв., за…партийни козунаци

Нинова без заплата похарчи 9000 лв., за…партийни козунаци - Tribune.bg
Снимка:

Председателят на БСП Корнелия Нинова отново счупи скалата по популизъм с новата си идея за дарение. Приближените X членове на Изпълнителното бюро Христо Проданов и Георги Свиленски бяха ангажирани като куриери да разнасят козунаци закупени лично от нея, според публикацията с която се хвали лидерката и във Фейсбук, предава сайтът Breaking.bg.

На други членове на бюрото Атанас Зафиров и Вяра Емилова, им е отредена ролята на глашатаи на „благотворителната акация“ и персонално да съобщават на 30-те областни председатели, че Нинова им предоставя по 300 лв., с които да закупят козунаци за Великден и да ги раздадат на общинските структури и членове на БСП.

„Дарих 10 000 козунака….“, пише помпозно в статуса си в социалните медии Нинова. Една проста краставичарска сметка обаче показва, че за 30 области по 300 лв., сумата общо 9000 лв. Ако тези 9000 лв., се разделят на 10000 козунака, както твърди самата Нинова то значи цената на един е 90 ст., Или госпожа Нинова, се е сдобила с много евтини козунаци, което е вид спекула или всъщност козунаците, които подарява Нинова са само кифли и то без мармалад.

Не е ясно също дали средствата са от джоба на Корнелия или от парите, които депутатите съвестно внасят в касата на „Позитано“ 20, но инструкциите на Зафиров и Емилова били категорично да се казва, че това е дарение от Корнелия Нинова.

Следователно е редно институции, като КПКОНПИ да се поинтересуват госпожа Нинова, от къде се е сдобила с тези, евтини кифли и средствата за тази своя акция, след като не получава заплата от парламента, а и сумата е далеч над заплатата ѝ.

„300 лева на област е повече от нелепо, предвид това, че има области с по над 10 общини. Тези средства дори не могат да покрият транспортните разходи”, възмущават се част от получилите инструкции партийци.

Госпожа Нинова отново отвори голямата предизборна торба с… кифли, но този път за партийна употреба. Наближава битката за председател и предизборните кебапчетата от 90-те вече са се трансформирали в „червени козунаци“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

ХАДЖИ ГЕНЧО ОТ ГОРНО НАНАДОЛИЩЕ МНОГО ТЕ ОБИЧАААМ ,ЧЕРНОКОСА МОЯ ЛЮБОВ!
18.04.2020 07:56 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети