Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Нито ДСБ, нито „Да, България“ имат право да произнасят повече думата „морал“…

Мрежата

Нито ДСБ, нито „Да, България“ имат право да произнасят повече думата „морал“…

Снимка:

Апостол Апостолов, Фейсбук

Нито ДСБ, нито „Да, България“ имат право да произнасят повече думата „морал“ дори и ако някой ги пита за кръстословица. След мое тридневно разследване, в чиято специфика няма да навлизам (а мога) излиза, че на Игнатовица снимките наистина са качени преди 10 години в сайта emili1976, но важен детайл е, че е имало и нейна снимка с лист, на който пише emili1976 в ръцете ѝ (вече я няма, както и сайта). „Демократична България“? Не. „Пълна порнография“.

Тя ги е качила, няма изнудване и revenge porn. Жалба, както казаха от полицията, никога не е имало – няма защо и срещу кого. Тогава родното аматьорско порно е било малко, а и Михайлова е била запомняща се. Онези първи снимки имат обработки на странни анатомични места по нея с tool „криво огледало“, и са гротескна гледка. Аз ги видях.

ПИК не излъгаха, че имат още и че са ужасни и няма да ги пуснат. Реално, за нищо по темата не са излъгали. Може би за пръв път действат като медия и рапортуват. Личен живот? Той е спрял да бъде такъв през 2008 в emili1976.

По-късно Йорданка Михайлова се оказва сред първите български съдържания в Pornhub и т.н., копирани от emili1976. Допреди 5 години. Изведнъж гротескните снимки ги няма (отвсякъде), има нови. Качено в Xvideos от профил catrine_a. На едната с Михайлова (облечена), има втора жена, а М държи грамота, на която пише Катерина. Т.е. отново са качени с нейното съгласие.

Гротеските е премахнала от по-намираемите места. Борила се била да изтрият всичко? Да пиша на Xvideos? Да не стане като с жалбата? Каквото е решила е изтрила, другото е оставила. Долното е клеветата, не порното. Всеки е свободен да си покаже задника по Интернет, ама може ли да не клевети бившето си гадже в изнудване, м?

Големият проблем е Игнатов. Прикрива съставомерните ѝ опити да изчисти името си, което навремето не ѝ е било проблем (и даже ѝ е било по свой начин приятно) да омаскари. Той сигурно знае истината (дело срещу ПИК няма да има) и можеше да каже например: „Оставам без коментар по същество, оттеглям се от изборите. Имам за решаване лични проблеми, чиито мащаб и характер биха попречили на функциите ми на кандидат-кмет и чийто отзвук в обществото несъмнено вреди на имиджа ми и вероятно елиминира шансовете ми да достигна до балотаж“.

Но не: тя лъже, той маже, а подир тях припкат обичайните комсомолци и плюят ПИК. А този път няма за какво.

Хубавото за България и всички нас не-комсомолци е, че след неминуемия погром, който „ДСБ и Да, България“ ще си самонанесат на тези избори, кредитът на доверие на тези партии свърши. Не че беше много. Но тук говорим за наричане на черното бяло, за липса на морал и то не досежно снимките (неин си проблем), а спрямо клеветите, лъжите и изплезените комсомолски езици. Да си прибират играчките и обратно вкъщи. Заемат политическо пространство, харчат обществена енергия и с политическа, PR и разузнавателна немощ предизвикват присмех и в крайна сметка злепоставят всички сини хора.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още