Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Нямаш какво да кажеш, защото с твоите проценти не ти определяш какво ще се случи

Мрежата

Нямаш какво да кажеш, защото с твоите проценти не ти определяш какво ще се случи

По-рано през деня съпредседателят на „Демократична България“ Атанас Атанасов се появи в bTV. „Бих казал, че Слави Трифонов и неговата формация са наред и ние бихме имали готовност, ако бъдем поканени за преговори, да обсъдим по какъв начин да бъде формирано мнозинство и правителство, което да отстрани борисовата държава от власт“, заяви Атанасов.

Междувременно учителят по история и активист на „Демократична България“ Емил Джасим пусна статус във Фейсбук, без да назовава имена.  

ФейсбукФейсбук

 


Коментари (5)

истината ще отвори очите на много хора, дано само да не стане много късно !
12.04.2021 17:17 / Отговор
Бъди прям! Добре казано от Емил Джасим.
12.04.2021 17:53 / Отговор
Странно, На всички в програмата ли им е единствено да не "допуснат" Борисов на власт! Само това ли е в кухите им манерки ? Нещо да чуем как ще борят пандемията, как ще борят социалната и финансова криза, каква ще бъде външната политика, някакви нови идеи ? Май възнамеряват да крадат като за последно само да докопат властта, и докато изкарват Борисов за всичко виновен , вече да са опоскали държавата и да са се измъкнали...! Тоя филм вече сме го гледали!
12.04.2021 18:11 / Отговор
Българин Да прав СТЕ Господин Jassin!! ТОЗИ ДРУГАР АТАНАСОВ от БИВШАТА ДС ,за мен ДБ не са десни отдавна само отблъсква хора със изказванията си !!!
Що за Политик си ???? Една дума няма за това какво ще направи за България и националните интереси ,или за икономиката или здравеопазване и т.н нещо което е толкова важно за България във момента! Но излиза и говори и сее омраза и разъедине!!! Това не е политик и той не е този който ще каже коя партия е във парламента и коя не !! Народа ще избере !! Бих казал че и тези 9%са ви много за ДБ със тези изказвания! Бойкикев и той не е по различен!! Кажете си на кой олигарси сте си продали душите??? Жадни за власт и пари и лична облага! НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВА М ЗА ВАС ДОКАТО ИМАТЕ ВЪВ РЕДИЦИ ТАКИВА КАТО БОЙКИКЕВ, АТАНАСОВ,ЛАЛОВ ... ПРЕДИ ДА ЧИСТИТЕ ПАРЛАМЕНТА ОТ ДРУГ ИЗЧИСТЕТЕ СИ ВАШАТА ПАРТИЯ ОТ КОМУНИСТИ И ТИПОВЕ!!!!
13.04.2021 11:55 / Отговор
Дундьо Да, точно така е.
13.04.2021 13:23

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още