Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. „Обикновения човек“ Манолова, финансирана от „обикновени хора“ с „обикновени хазартни бизнеси“

Мрежата

„Обикновения човек“ Манолова, финансирана от „обикновени хора“ с „обикновени хазартни бизнеси“

Обикновения човек Манолова, финансирана от обикновени хора с обикновени хазартни бизнеси - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на бившия министър на здравеопазването Петър Москов

Слушам г-жа Мая Манолова, тя обявява че иска да върне властта на "обикновените хора". Разпалено атакува всяка неправда на света, защото тя е от "обикновените хора" и живее техните проблеми и трудности. Вълнуващ автентичен зов за справедливост, си казвам и аз и другите, които слушат.

После си спомням, че на едно място се казва "по делата им ще ги познаете".

Още по-после си спомням, мащабите на финансиране на кампанията на "обикновения човек" Манолова, осигурено от "абсолютно най-обикновените хора" с най-обикновените хазартни бизнеси.

Съвсем после си спомням, как през 2015г. наложих приемането на законово задължение, НЗОК да сключва договори за онкологично лечение, само при осигурена комплексност на лечението. (това значи да не могат да вземат пари от касата, ако Ви разкарват като непотребна вещ да си търсите място за лечението си, когато не им е финансово изгодно). Г-жа Манолова, беше една от "обикновените депутати" от БСП и ДПС, които атакуваха закона в "обикновения съд", който го отмени, защото пречел на "обикновената търговска дейност" в болниците.

Малко след това, животът срещна г-жа Манолова с тежко здравно предизвикателство от същото естество. Тя като един "обикновен човек" потърси комплексното лечение на една "обикновена" германска болница...

Толкова за "необикновените" превъплъщения на лицемерието!


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

Ели Обикновения човек“ Манолова, финансирана от „обикновени хора“ с „обикновени хазартни бизнеси“
21.05.2020 10:46 / Отговор
Karabas Barabas Тъпата мисирка Мая как беше изклатена от крушовишката стрина Курна, не е истина! Бясната биволица я подхлъзна да напусне омбудсманския пост, щото знаеше колко лакома за власт е тъпата Мая, а след изборите кюстендилската слива седна „от два стола – на земята“, даже и на нещо друго, да не казвам какво! Ама така е, като си глупав е за цял живот! Сега тръгнала да се реанимира политически като жабата на Галвани – едно политически мъртво същество, което само изглежда живо!
21.05.2020 12:15 / Отговор
кесо Ами такива са си в тази партия хора и всичко което правят е най-обикновено и делнично. Например преди 75 години превърнаха изтреблението на собствения си народ в най-обикновено занимание, ограбването на същия този народ стана също нещо делнично обикновено, лъжата за такива като Майчето и компания си е също нещо обикновено. Абе обикновени хора както правилно отбелязва д-р Москов.
21.05.2020 16:53 / Отговор
Ели Обикновения човек“ Манолова, финансирана от „обикновени хора“ с „обикновени хазартни бизнеси“
22.05.2020 15:23 / Отговор
Susan Benson Здравейте, имате ли нужда от бърз заем?
Аз съм Сюзън Бенсън. Кредитор съм и също финансов консултант.

С оглед на стагнацията, през която преминава светът в резултат на въздействието на коронавируса (COVID-19) върху бизнеса и икономиката, много хора са изправени пред несвоевременно финансови предизвикателства и с наличието на паричен излишък в моята компания, ние се стремим да ускорим паричното обращение, като финансираме клиенти в и извън Европа със заем.

Имате ли нужда от спешен заем за стартиране на бизнес, за закупуване на къща или кола или имате нужда от заем по други лични причини? ако отговорът Ви е „ДА“, ще Ви посъветвам да се свържете с моята компания. Ние предоставяме всякакъв вид кредитни услуги, както обезпечени, така и необезпечени заеми. Всичко, което трябва да направите е да ни пишете по имейл: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com или да ни изпратите съобщение директно на WhatsApp чрез: +447903159998 и да получите отговор веднага.
22.05.2020 19:41 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Одобрявате ли острия тон на Румен Радев към представителите на ПП/ДБ във връзка със скандалния запис и втория мандат?
Покажи резултати Скрий резултати