Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Облаков за Северна Македония: Който отстъпи – ще подпише политическата си смърт

Мрежата

Облаков за Северна Македония: Който отстъпи – ще подпише политическата си смърт

Снимка:

Цветанов заяви публично, че подкрепя Северна Македония

Напоследък се прокарват няколко откровено йезуитски тези по Македонския въпрос, коментира във Фейсбук журналистът Николай Облаков.

Ето какво гласи коментарът му.

„Теза #1: България трябва да направи компромис за Македония. Невярно.

България направи многобройни компромиси с РС Македония - самата битка за това "да признаят, че до 44-та са били българи" или по-модерното "български корени" е компромис сам по себе си. Приемлив, но компромис, тъй като всички знаем, че и след това, те са такива. Компромисите започнаха още с това, че първи признахме съществуването на такава държава и с безкрайното търпение към откровено враждебно насаждане на настроения.

Теза #2: България трябвало да направи повече за интеграцията на Македония Може би.

България последователно е била, при всяко едно правителство за последните 30 години най-близък приятел на Македония и винаги я е подкрепяла за всичко. Точно както би подхождало на един родител към дете в пубертета. За разлика от Гърция, например, която постигна своето. След като РС Македония иска да е вече възрастен трябва да поеме и отговорностите, а не само ползите. В тази връзка България не е длъжна да прави НИЩИЧКО повече от това, което е направила до момента. След като искат да бъдат приемани сериозно в РС Македония да си решат собствените проблеми и да заповядат отново.

Теза #3: Ветото срещу Македония било заради изборите в България.

Разбира се, че е заради изборите. Защо това да е лошо - след като сте такива големи "демократи" значи, трябва да приемете че ОГРОМНОТО мнозинство в България подкрепя подобно решение. Всъщност сте - точно заради това демократическата общност се крие зад  придворните си професори и медии и не иска да заяви ясно мнение - извън разкрачени и безумно скучни текстове с пожелателен характер тип "като дигитализираме Македония ще я присъединим към българското електронно правителство, което ще направим!"

ФейсбукФейсбук

Истината е много проста - който и от двете страни на границата, отстъпи ще подпише политическата си смърт - независимо кога ще има избори“.

В същото време лидерът на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов категорично се обяви за „пълна подкрепа за усилията на нашите приятели и съседи от Северна Македония за евро-атлантическата им интеграция.“  


Коментари (2)

ЦВЕТАНОВ УПОРИТО ГОНИ РЕНОМЕТО НА ПРЕДАТЕЛЯ Г. ДИМИТРОВ..................... КОМУНИСТИТЕ МУТИРАТ НЕПРЕКЪСНАТО-ПО-БЪРЗО И ОТ КОВИД 19...........
29.11.2020 21:01 / Отговор
Тия са фалшиви Републиканци Нали наскоро подкрепиха Джо Байдън. Ха-ха-ха!
30.11.2020 14:33 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още