Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Очарователно: Младежка лидерка от ДБ си изтегли от питката „много депутатски места”

Мрежата

Очарователно: Младежка лидерка от ДБ си изтегли от питката „много депутатски места”

Снимка:

Лидерката на младежката формация на „Да, България“ Десислава Николова извади уникални късмети от питката на Бъдни вечер. Въпреки че по традиция в содената погача се слага единствено паричка, младежката лидерка е успяла да извади от питката късмети „като по поръчка“.

22-годишната Николова беше кандидат за кмет на Банкя на последните избори и събра 314 гласа. Тя се прочу съвсем млада на протестите през 2013 година като „плачещото момиче с полицая“.  


Коментари (10)

тъжно ГЕРБерската злоба и отмъстителност не стихва и по време на най-светите празници.
25.12.2020 14:15 / Отговор
Васко Май сте доста злобн вие, няма нищо, злобейте си, слагайте бесилки, скоро и един депутат няма да имате!
25.12.2020 14:27
Karabas Barabas Такива умствено недъгави пръдли, които тръгват да правят политическа кариера само на базата на едната снимка „плачещото момиче с полицая“, са толкова прости, заухави и заблудени, че могат да излъжат единствено себе си и никой друг! Даже с папата да се беше снимала, пак нямаше надежда, а какво остава за снимка с полицай? Жалка история, ама нека се пробва колкото пъти иска да влезе в парламента! Аз съм сигурен, че ще може – в Деня на отворените врати!
25.12.2020 14:55
до Karabas Barabas А пък Борисов тръгна да прави политическа кариера понеже охраняваше кумира си Тодор Живков, без други качества, както и защото мафията стои зад него, а агентите на ДС като Бриго Аспарухов го инсталираха в политиката 2001 година.
25.12.2020 15:12
Отговор Смешник, още никой не написал коментар, а на него вече злоба му се привижда! Гнусен ,лепкав трол-помияр! Трябва за някого да се залепи, че да заяви присъствие! Колкото до Борисов ,той е минал по стълбицата от пожарникар, охранителна фирма, главен секретар, кмет...Премиер! И е Премиер вече трети мандат,ако не си забелязал! И един и същ въпрос ти задавам...Наистина ли си толкова тъп, или ти се плаща да правиш другите на по-тъпи от себе си?
25.12.2020 17:50
Karabas Barabas Слушай бре, цървул плесенясал, дето се обръщаш към мен, я ни разясни тогава, щом „агентите на ДС като Бриго Аспарухов го инсталираха в политиката 2001 година“, защо сега същите тези агенти не го сменят с някой друг? М? Нали цялото Бье-Си-Пье вие от глад, нали вкараха сума ти червени олигарси като Арабаджиеви, Баневи, Миню Стайков и други в панделата, та там изкараха и Коледа? Нали превтасалата крушовишка спържа грухтеше, че „демокрацията ми отне много“ и сега рие с копито да се върне на власт? Къде са тези „агенти на ДС“, та не го сменят, а? И понеже е „без други качества“, той пък взе, че стана вторият след Меркел най-дълго управляващ държавен ръководител в ЕС? Що така, кажи бре, зурло непоръбена шопарска?
25.12.2020 21:36
кесо Хубав късмет като за Коледа, особено ако въпросните депутати имат и поне малко здрав разум какъвто за съжаление досега не сме забелязали у техните лидери. От това би спечелила не само въпросната късметлийка, но и всички българи.
25.12.2020 14:42 / Отговор
Тъщата на Рене Артоа Да не би сама да си е правила баницата? Чувал съм за баница с късмети, всички били водка, ракия, бренди, пиво, вино, ром, коняк, уиски. Очевидно баничарят и компанията му са питаели мощен афинитет към алкохолните напитки и са заложил твърдо, поне на късмети да го докарат. Питахме се, а защо не са си купили съответните бутилки? Нямали ресурс, беше отговорът. Мечтите са безплатни.

Предавам се, ще акам!
25.12.2020 16:33 / Отговор
Недъгавата ДеБъ съвсем скоро пак ще духа супата..
25.12.2020 16:55 / Отговор
ПП Герб Човек да не прати нещо, на приятел от Трибун. Всичко пускаш колега!
25.12.2020 18:38 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още