Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Огнян Минчев: Нещастници на власт!

Мрежата

Огнян Минчев: Нещастници на власт!

Снимка:

 

"Какво налагаше за 24 часа да затворим всички училища? Импотентността на властта го налагаше. Неспособността на служебното правителство да сложи ред, да наложи правила за осъществяване на колективните обществени дейности в условия на епидемична криза, това казва Огнян Минчев пред epicenter.bg

Бойко Борисов също флиртуваше с Мангъров, с Алибегов и мутрите от стадиони и дискотеки. Но когато "опреше яйце до дупе", се взимаха, макар и закъснели решения за обществени мерки на ограничаване на заразата.

Служебните кабинети на Румен Радев са потресаващо импотентни в сферата на този здравен мениджмънт. От открити антиваксъри и отрицатели на "онзи вирус", Кацаров и Радев се превърнаха в гузно мълчащи фигури, пропуснали възможността да обяснят на хората и да ги призоват към необходимостта да се ваксинират. Кацаров от кумова срама взе да призовава за това напоследък.
Радев и досега мълчи. От устата му се отрони само някакво полупризнание, че самият той се е ваксинирал. Браво!
И така - до вчера.

Когато Кацаров обяви масовото внезапно въвеждане на "зелен сертификат" в едно общество, в което 20 на сто са ваксинирани. И взе "решителни мерки" - изпрати децата вкъщи, на "онлайн обучение".

Нещастници на власт!

Кръчмарите и стриганите глави на Коцето-Възраждане демонстративно отхвърлиха новите "мерки".

Децата не могат да ги отхвърлят. Те нямат синдикати. Нямат лобисти. Нямат водачи, които да се застъпят за тях. Те ще трябва да понесат последствията от това, че Радев ще се явява на избори на 14 ноември, поради което не може да каже "копче" нито на поставящите ултиматум хора на Алибегов, нито на устатите антиваксъри и стригани мутри на русофилската периферия, нито на едно голямо, мълчаливо и скатаващо се мнозинство, което се информира за вируси, ваксини и епидемии от източниците на местния и на глобалния ъндъргаунд.

Е, защо ни е тогава на нас президент? Защо ни е премиер и здравен министър? Да си на власт не означава сконфузено да приемаш ограничителни мерки, които ще се саморедуцират до изгонване на децата от училището.

Да си на власт означава да водиш другите, да ги накараш да ти вярват. За какво да гласуваме за теб, бе Радев? За какво смислено нещо си ни повел нанякъде през последните пет години?  


Коментари (27)

Късно е Минчев, червен боклук. такъв! Нали затова сваляхте Бойко, изроди такива! Ти самият го прати при екскремевтите в един анализ. Оказа се, че ти и твойте спонсори от Дай България сте истинските екскремевтите...
26.10.2021 15:33 / Отговор
екскременти... Екскременти сте и това е то...
26.10.2021 15:35
Станински Бойкото ти , льольо е трето поколение комунист , член на БКП още на осемнадесет години !?
26.10.2021 15:36
Мира Нещастници и некадърници на власт.
27.10.2021 10:31
Станински Потресаващо дебел и нагъл нагаждач!?
26.10.2021 15:34 / Отговор
А ти си внук на партизанин и активен борец против капитализма и фашизма..
26.10.2021 16:03
Бай Нанай Многознайко, а пРезидента ти кое поколение комунистче е? Защото ВВТУ го е завършил задължително с червената книжка на БКП в лявото,горно джобче на парадния мундир!!!
А пък Аскюските кауне бяха и са 2/3 червено шумкари от Кенана.
28.10.2021 08:07
attropo Ама много лѝОши сте станали!!!
Човекът изживява душевен кЪтарзис, а вие сте го емнали - такъв бил,онакъв бил.
А дали същия кЪтарзис получава и онзи,татуирания пиян индианец от село Миндя?
Или световно известния ляво-десен-центрист кръстефЪ?
Светата троица на *ентелектуалната демократична мисъл*?
Защото сигурно са усетили настъпването на онзи неизбежен момент в живота си,когато става актуален въпроса - БОЛИ ЛИ,БОЛИ ЛИ?
26.10.2021 16:03 / Отговор
Гроб Свинъо ненаядена, колкото си дебел,толкова си и прост,чувал ли си крадеца да вика дръжте крадеца,единственният кораб за спасителни операции Перун беше продаден за 200хл лв и нарязан,а толупа като Метросов се бие в гърдите, само скрап и разорени ниви и шкафчета с кюлчета злато останаха,еее...и един Каскет
26.10.2021 19:51 / Отговор
Зеления чорап Върви да целува задника на Изтребителя, дето превърна България в гробище, нещастни червени боклуци!
26.10.2021 20:04
Гроб Мутрите нямат цвят Глупако!
26.10.2021 20:23 / Отговор
Напротив, имат и цветът е Винаги червен!
26.10.2021 20:35
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема