Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Огнян Минчев: Tръгнали 1000 еднооки с по един хептен кьорав да ви води...

Мрежата

Огнян Минчев: Tръгнали 1000 еднооки с по един хептен кьорав да ви води...

Снимка:

От Фейсбук профила на Огнян Минчев

Има много оплаквания от полицейско насилие миналата вечер... Ами как да ви кажа каардашим - въстание е... Велико народно въстание.

"Партизан за бой се стяга, мята пушка на рамо..." Прощава се с мама, прощава се с млада булка, слага главата в торбата...

Вие какво очаквате? Али Баба да плати на половин София-Запад да обстрелват полицаите с бомбички и да ги стискат за топките и резултатът да бъде всеобща любов - целувки и прегръдки по "Леге" и "Съборна"...?

Вижте сега, който отива на въстание - отива на саможертва. Този, който не иска да се жертва - гласува. Гласоподаването е един по-пацифистки тип гражданско участие. Ама въстанието...

Големият проблем на България е, че от 30 години сме готови да направим чудеса от храброст, да свалим на улицата всяко правителство, да накажем всеки негодник, но при едно условие - хич да не пострада никой от нас. Ще идем, ще попием, ще попеем, ще се разходим, ще повикаме малко, и айде, готово.

А-а, не става така. Т.е. става - но ако е всеки ден. Ако години наред си налягаме парцалите да ни дои 6и6и, да ни лъготи Баце, да ни стриже и мълзи Сараят и домузът лудогорски, а изведнъж - А-У-У-У, революция и велико народно въстание, разбираш ли - тогава со кротце со благо не става.

И се огледайте кой ви води. Навремето Василий Българоубиец ослепи 1000 войници и остави един едноок да ги води. Вие днеска сте тръгнали 1000 еднооки с по един хептен кьорав да ви води... Не намеквам нищо за президента - не се хващайте за думата. Защото не е само слепотата и слепият гняв - подлост много има, да си го знаете, подлост отровна, умножена по три. Въстание е - аз затова не ходя на въстания. Защото нося на бой само във ФБ.  


Коментари (8)

МУТРАТА РАДЕВ - ВЪН !!!!!!!
Зачестилите Изпърдяванияна на
Лаймяния Мех - Оги Минджев са в един и същи
Пролетарски Дух:
- Всички са Маскари, Бойко също ... Мдааа ...
Ако Минджев, чуваме ли се ??!!??
Ако не - усили звука и слушай:

SON of a BITCH - MADE for RUSSIA

https://youtu.be/aMgx6jQUBpI

KISS MY ASS
.
05.09.2020 16:52 / Отговор
ПСССТ! ПСССТ! ༼✪ل͜✪༽ᕗ Мунчо Нищото - ВЪН!
Импийчмънт на Льотчика!
Подписвайте и петицията -> https://www.peticiq.com/198975
06.09.2020 13:17
Уж професор а реториката му, като на прост толуп. Каквито анализираш срещу заплащане, такъв и ставаш.
05.09.2020 17:04 / Отговор
Професор,е Не е задължително да разбирате и харесвате написаното!Той,затова е професор,а Вие не сте!А иначе е абсолютно ПРАВ !
06.09.2020 09:20
Анастас ....

Така Склуптор, Адвокат и PR станаха
много мръсни думи - като професор, БАН, АОНСУ и 'телектуалец ...

(поучително)
06.09.2020 11:12
кесо Червените терористи, опитващи да овладеят днес България, подобно на техните деди отпреди 76 години хич не са слепи. Много добре знаят какво правят и се надяват да им мине номерът, покривайки вълчите си комунистически кожуси с безобидни овчи кожи на "борци" срещу "тиранията". Само дето постоянно се подават озъбените им вълчи мутри и се чува протяжния им вълчи вой за плячка и кръв. Делата им също са вълчи и стават все по-свирепи и кървави.
05.09.2020 18:53 / Отговор
ОХ Тоходий на въстание не ходи защото и с двете не вижда....?
06.09.2020 07:47 / Отговор
Към професор е Аз също съм, всичко разбирам, но мразя подлогите на мафиотската ни власт.
06.09.2020 09:26 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още