Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Огнян Минчев: Уличната сган е замервала в гръб колегата Стойчо Стойчев с яйца

Мрежата

Огнян Минчев: Уличната сган е замервала в гръб колегата Стойчо Стойчев с яйца

Снимка:

Огнян Минчев, Фейсбук

Уличната сган е замервала колегата Стойчо Стойчев с яйца заради участието му тази вечер в "Панорама" по БНТ. Помиярите са го замервали отзад - в гръб. Никой не е застанал пред него, очи в очи, за да го замери. Вече цял месец "борците за свобода" издевателстват над гостите на седмичното публицистично предаване, водено от Бойко Василев - между другото, заедно с "Референдум", единствените две публицистични предавания в националния ТВ ефир, в които се дискутират различни позиции.

Другите са бръснарници - един става, друг сяда. Чест и почитания на Бойко Василев! "Панорама" съществува от половин век. Уличната паплач е анонимна и не присъства в потока на времето. Поздрави на лидерите на "протеста". Човешката низост наистина може да създаде представа за безкрайност.

Още две думи за случилото се със Стойчо Стойчев. Поканен е в предаването като политолог. Досега нашият занаят предполагаше да понасяме търпеливо потоците помия, които публично се изливат върху нас от форумите и жълтите медии. От сега нататък явно ще трябва да понасяме и физическо насилие - засега чрез замерване с яйца.

Няма страшно. Лидерите на сганта са страхливци - самите те се крият, а марионетките им мятат яйца в гърба на хората. Властта се крие, полицията гледа сеир. Журналисти и служители на БНТ, които са на работа поемат гнева на "протеста"... Очаквам "демократичният печат" да даде широка гласност на геройствата на "борците за свобода чрез мятане на яйца" по обикновени граждани и журналисти, вършещи работата си. Хайде, "Капитал", "Дневник", покажете как работиха колегите ви в БНТ тази вечер!  

 


Коментари (19)

Ева Това вече е физическа война срещу свободата на словото. Искат да затворят устата на всеки, изразяващ различна гледна точка. С обиди, заплахи, уронване на престижа и директно насилие да откажат публичните лица да говорят истината. Показват ни какво ни чака - може би живеем в последните дни на демокрацията и свобода на словото. Затова, евала на тези, които все пак не се отказват да отстояват правото да имат и да изразяват свободно своята позиция. Това са истинските политолози, журналисти, интелектуалци... - говорете докато не е станало късно.
03.10.2020 11:29 / Отговор
Недко Браво г-н Минчев!
Мръсната вмирисана твар ,трябва дя си получи заслуженото,ако не-значи умишлено и е допускано да своеволничи,да руши,да обижда,да бие и ранява плицаи,да замеря журналисти и политици
Знаем,че това е дело на отмъстителния Радев,но крайно време е да му го върнем
03.10.2020 14:50
кесо Поздравления за първия сериозен български анализатор в лицето на Огнян Минчев за смелостта да нарече освирепялата улична сган с точното й име. Това е истината и е добре, че се намери поне един смел и авторитетен човек да я каже. А така наречените "интелектуалци" дето си пишат разни отворени писъмца да съберат поне малко личен кураж и достойнство и да се разграничат от своите улични "юнаци". Иначе стават техни морални вдъхновители.
03.10.2020 12:55 / Отговор
"Интелектуалци" за оставка... От Константин Мишев: Интелектуалци, ама го карат по Димитровски – това е положението!
Литерати с колективна декларация – нямате ли лично мнение?
Бива ли човек....литерат или нелитерат... да подписва колективна декларация? Ще ме скъсате. Всичките 123 на брой. Ами като "интелектуалци" нямате ли собствено мнение и позиция? Или дето Радой Ралин викаше...."колективът най-добре прикрива, че теб за нищо не те бива".
03.10.2020 14:21
Достойно ест! Поздравления за г-н Минчев! Винаги застава с лицето си, с личното си мнение и анализ.
03.10.2020 14:23
Супер Де,още хора като г-Минчев
Ако имаше такива,досега всичко да си е на мястато
Сега,истенските мутри,бият,рушат,за да ни превземат,и никой ну ги безпокои
03.10.2020 14:56
Тристан ЦЪРВУЛ...какъвто е и Стойчев...среден пръст може да се показва, а яйца не може...ГЕРБАДЖИЙСКА ИЗМЕТ
03.10.2020 13:21 / Отговор
На мен пък не ми харесва дудненето на Андрей Райчев и платените му пророчества, но не ми е хрумвало да го замерям с яйца и да му забранявам да говори. Единственото, което правя като си отвори устата е да превключа канала. Също както и с Радев, Нинова, десетки други - бе изобщо вече телевизия не гледам и медии не чета - само лъжи, отрова и пропаганда. Един да каже нещо нормално и сганта ще го линчува. Вие ли ще сте моралните стожери на нацията?
03.10.2020 15:04
Мерзко! Отвратителен фарс - точно тази сган реве , че нямало свобода на словото!
Зомбираните немски журналисти от Дойче веле къде сте?!? Много едностранчиво ви "информират", т.е. обработват!
03.10.2020 13:27 / Отговор
Веднага се свържете чрез Бойко с мутито, и тя да ги уволнява от Дойче веле, какви са тия зловредни журналисти?
03.10.2020 15:03
До15.03! Смешен плач на троловете. Не ви се получава!
03.10.2020 18:31
Нина Тогава,когато показа среден пръст, пак бяха побеснели.Но ето че той си взе бележка, а сганта стана още по-нагла, застрашаваща дори живота.
03.10.2020 13:44 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още