Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Охраната на Радев с коронавирус, той организирал събития контактен?

Мрежата

Охраната на Радев с коронавирус, той организирал събития контактен?

Снимка:

Президентът Румен Радев е бил контактен със заразени служители от охраната си от НСО, съобщава Агенция ПИК. Въпреки това вчера Радев се появи на публично събитие в пряк контакт с десетки хора, сред които и възрастни представители на БАН.

Преди дни десетина от гардовете от личната охрана на президента са диагностицирани и подложени на карантина. Радев е контактувал през цялата седмица с тях, но въпреки това за пореден път нито е карантиниран, нито се самоизолира, за да пази околните.

Част от гардовете на президента вече са получили усложнения и лежат във ВМА. Останалите карат карантината си във вила "Калина", където живее Радев и където са и техните жилищни постройки. Затова и президентът няма как да не знае за заразата в екипа му и затова, че може да е опасен. Още повече, че дори да си е направил тест и да е отрицателен, дори писиарът не дава категорични резултати в първите дни от контакта и той може още да не е проявил симптоми, но да сее вируса, пише ПИК.

Към момента в НСО ситуацията с коронавируса се държи под контрол. Това обясниха пред сайта от службата по повод информацията.  


Коментари (2)

"Българийо, за тебе те умряха!" И този човек е Президент?!
04.12.2020 13:16 / Отговор
Z Първо войската, сега - НСО! Истински комунист - за него чевешкият живот няма стойност. Стига да не е ноговия. Как може да се излага този.... ще кажа "цървул" и веднага ще се извиня на цървулите.
04.12.2020 21:18 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още