Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Още на първия час от трагедията, Илиян Василев е започнал с внушенията, че Милен Цветков е убит по поръчка

Мрежата

Още на първия час от трагедията, Илиян Василев е започнал с внушенията, че Милен Цветков е убит по поръчка

Снимка:

Катя Кънчева, Фейсбук


Съвсем очаквано, още на първия час от трагедията, Илиян Василев е започнал с внушенията, че Милен Цветков е убит по поръчка на властта/Щаба/ББ. Сега си представете как последните наемат за камикадзе презадоволения син на богата и известна дама, изпълнителна директорка на Винпром „Карнобат“... Това се разнася вече и в русофилските групи, а там с присъщата си примитивност, хората направо са убедени, че така е станало.

“Убийство маскирано като инцидент? Стар прийом.” – пише Василев и показва снимка на Милен, чрез която покойният е изразил несъгласие с носенето на маски.

В друг пост: “Няма да скрия, че ме предупредиха от властта, че сме на мушка. Не искам да спекулирам по-нататък, само обръщам внимание.”

В следващ: “Започнаха да убиват журналисти, нямате/нямаме друга защита освен да се разкрие цялата история. В живота всичко е възможно, но джигит да удари спряла кола на червено, няма как да мине за непредумишлено убийство. То си е екзекуция. Ако е предумишлено, то е логично да се предположи че е поръчково. И тук започват трудните въпроси и още по-трудните отговори.” – продължава той.

Едва ли е параноидна психоза горното, по-скоро тук се касае за грозни ченгеджийско-пропагандни трикове с цел разпространение на определени внушения, на принципа на БСП, ГРУ/КГБ и телефонните измамници: за-който-се-върже.

Болно и долно е да се гавриш така с паметта на човек, за който твърдиш, че почиташ и уважаваш! Малко милост към близките му...

Направиха го с паметта на Виктория Маринова, въпреки молбите на семейството й да не спекулират със смъртта на й. Използваха случая да очернят държавата ни чрез хибридния Биволъ, който подаде фалшивата новина на Прозрачност без граници. Сега очевидно и с паметта на Милен Цветков няма да се посвенят да го направят. Всичко в името на това да навредим на властта и държавата. Терористите от БКП са водени от същите мотиви, взривявайки купола църквата Света Неделя.

Омерзително е. Много.  


Коментари (18)

Юлиан Петрор По-скоро малкият е имал мотив да ликвидира Милен заради родителите си. Ако е вярно, че е разкрил измами на майка му и въжа й.
20.04.2020 11:13 / Отговор
Киро Бизона Ами прав си! Ако бяха в друга, нормална държава, подобни изроди нямаше да са хотелиери, индустриалци или предприемачи, а най-обикновени пазачи, келнери или овчари! Тук обаче те са върхът на сладоледа и черешката на тортата, щото, нали „ние сме на всеки километър“! Но… идва Видовден и възмездие за изродите – надутите Арабаджиеви, мазните Баневи, тариката Миню Стайков, престъпника Черепухин, а сега и това келешче. А ще има и още в тази редичка!
20.04.2020 11:20
ТОДОР БОЛЕН МОЗЪК!!!
21.04.2020 22:00
Санитар от 4 километър Споко пич имаме няколко легла и прясно изпрана риза с дълги ръкави, още е малко мокра. Чакаме те!
26.04.2020 21:02
Karabas Barabas Въпросният Илиян Василев е най-обикновен надут, самовлюбен кретен, който се напъва като гладен за сране да е специалист по всички въпроси, ама нещо не му се отдава! Само като му видят наглата зурла в медиите и на хората, които, за разлика от него имат мозък, а не правешки боб с чушки в главите си, им става ясно, че идат манипулациите, лъжите и спекулациите! Но явно че толкова си може Илиян Василев - агент Сашо от ДС - в коронната си роля, сиреч позата на угнетен интелектуалец, денонощно измъчван от диктатора Боце!
20.04.2020 11:28 / Отговор
Елемаг Много деградирал тип е това тъпо ченге! Ужасно вреден елемент!
20.04.2020 12:05 / Отговор
Алекс Ченгето Василев следва да бъде подведено под отговорност за злонамерено разпространяване на фалшиви новини, предизвикващи напрежение и злостно противопоставяне в условията на извънредно положение!
20.04.2020 13:02 / Отговор
Фалшива новина, че Цветков е убит, без спирачен път, с дрогиран младеж. Къде е фалшът? Нищо чудно да са му повредили спирачките, за да не може да спре, без да знае. Той е возил още момче и момиче, да не би да са искали тримата да се самоубиват.
20.04.2020 16:01
Санитар от 4 километър И за "Фалшива новина" имаме някое друг място на 4 илометър. И чиста риза с дълги ръкави!
26.04.2020 21:06
Стар Кадия Да не забравяме,че Илиян Василев беше посланик в Москва на правителството на царя,където главен секретар беше и настоящият ни премиер.Да не забравяме,че същият тип преди Десети ноември беше един от приближените на шефа на казионното БЗНС,Петър Танчев,но после обърна палачинката и започна да плюе Русия,после Тройната коалиция и БСП.После попадна в черния списък на руснаците със забрана да посещава Русия и е единствения българин там. Дълги години посланик Василев беше един от клакьорите на днес управляващите,но явно нещо са развалили дослука и сега не могат да се гледат!!!...
20.04.2020 15:28 / Отговор
Факт! Никога Василев не е бил клакьор на настоящите управляващи! Но винаги е бил клакьор на Иван Костов, който го изпрати за посланик в Москва!
20.04.2020 16:07
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още